İbrahim Tatlıses Konserlerine Devam Ediyor!

İbrahim Tatlıses Konserlerine Devam Ediyor!

İbrahim Tatlıses, gerçekleştirdiği konserlerle beraber adından söz ettiriyor. Yılbaşına kadar sürecek konser programıyla ilgili konuştu. Mehmet Ali Erbil'in de yer aldığı etkinlik çok beğenilmişti.

İbrahim Tatlıses konserlere devam edecek mi? Önemli açıklamayı basın mensuplarına yaptı. İmparator İbrahim Tatlıses, yıllar sonra konser etkinliklerine geri dönüş yapmıştı. Yaptığı başarılı işlerden sonra hayranlarının olumlu tepkisiyle karşılaştı. Ayrıca basın mensuplarına anlattığı kadarı ile konserlerle ilgili önemli sözler söyledi. Peki ünlü isim konserlere devam edecek mi yoksa artık yapmayacak mı? İbrahim Tatlıses'in program kariyerinden sonra konserlere olan ilgisinin artmasına çok sevinilmişti.

İmparator Konserlere Devam Edecek!

İbrahim Tatlıses, Allah takdiri ile konserlere devam edeceğini ve şarkı söylemeyi sürdüreceğini ifade etti. Bu da hayranlar açısından önemli bir gelişmeydi. Yılbaşına kadar gerçekleştireceği konser programı da büyük ilgi gördü. Çünkü 12 yıldır konser yapmıyordu.

Mehmet Ali Erbil ile Yaptı!

Mehmet Ali Erbil, Belarus'ta düzenlenen etkinlikte İbrahim Tatlıses konseri öncesi programın sunuculuğunu yaptı. İki sevilen isim bir araya geldi ve ortaya renkli görüntüler çıktı. Hal böyle iken konserlerin devam edeceği açıklaması da takipçileri açısından önemliydi. Önümüzdeki günlerde iki ünlü ismin tekrardan bir araya gelebileceği ve birlikte işler gerçekleştireceği iddia ediliyor. Bakalım Türk televizyon dünyasına damgasını vurmuş Mehmet Ali Erbil ve İbrahim Tatlıses nasıl bir projede yer alacak?