Hande Erçel'den 24 Milyona Özel Paylaşım! Hande Erçel Herkesi Heyecanlandırdı..

Hande Erçel'den 24 Milyona Özel Paylaşım! Hande Erçel Herkesi Heyecanlandırdı..

Ünlü dizi oyuncusu Hande Erçel sosyal medyadan 24 milyon takipcisini heycanlandıran bir paylaşım yaptı. Ünlü oyuncu Hande Erçel'in yaptığı paylaşım ünlü sanatcilar ve oyuncularında dikkatini çekti. detaylar haberimizde..

Hande Erçel, sosyal medyada güzelliğiyle gündeme geldi. Kerem Bürsin ile yaptığı paylaşımda nazar boncuğunu esirgemesi. Güzel oyuncuya yorum atan ünlüler de heyecanlandırdı. 24 milyon takipçisi olan Hande Erçel, hangi dizide oynamaya başlayacak merak ediliyor. İşte güzel ismin yaptığı paylaşım...

Hande Erçel, bir yandan dinlenmeye ve çeşitli eğitimler almaya devam ediyor. Ünlü oyuncunun henüz bir dizi projesine dahil olmadığı belirtildi. Ayrıca yaptığı paylaşımlarla da gündeme geliyor. Fiziğine çok iyi bakan ve güzelliği ile tanınan oyuncu, son paylaşımında birçok yorum aldı. Ünlü isimler, Erçel'e olan sevgisini belli etti.

Bergüzar Korel de Yorum Yaptı

Hande Erçel'in çekiciliğini görenler yorum yapmaktan çekinmedi. Aynı zamanda iyi bir dostu olan Bergüzar Korel de yorumda bulundu. Güzel olduğuna yönelik iltifatından sonra Hande Erçel de "o senin güzelliğin" dedi.

Kerem Bürsin Detayı Şaşırttı

Kerem Bürsin ile olan aşkı devam eden Hande Erçel, ikilinin el ele tutuştuğu fotoğrafa nazar boncuğu bıraktı. Bu paylaşımı ile milyonlarca hayranını etkiledi. Sen Çal Kapımı dizisiyle başlayan ilişkileri herkesi şaşırmıştı. Şimdilerde birlikte vakit geçirmeyi tercih ediyorlar. Önümüzdeki aylarda Hande Erçel'in hangi projede oynayacağını öğrenebilir. Ünlü isim, şu an için kendini dinliyor ve çeşitli eğitimler alarak kişisel gelişimine katkı sağlıyor.