Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Yapımcısı Yılın Transferini Yaptı! Dizi Reytingeleri Değişecek..

Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisi Yapımcısı Yılın Transferini Yaptı! Dizi Reytingeleri Değişecek..

ATV ekranlarında izleyici ile bukusan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Alınan bilgiler neticesinde dizinin yeni sezonunda kadroya yeni isimler dahil oldu.

ATV ekranlarında izleyici ile buluşan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadrosuna yeni isimler dahil oldu. Senelerdir ekranlara çıkmayan ünlü oyuncu Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisine dahil olma kararı aldı. 2015 yılından bu yana ekranlara gelen dizi reyting rekorları da kırıyor.

Dizinin oyuncu kadrosu belli oldu

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi, senelerdir izleyiciyi ekranlara kilitliyor. Dizi 199. bölümü ile 6. sezonun da ara vermişti. Dizinin yeni sezonunun ne zaman ekranlara geleceği merak söz konusu oldu. Hatta dizinin bir süre ekranlara çıkmayacağı iddia edilmişti. Fakat Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin yeni oyuncu kadrosu ile yoluna devam edeceği açıklandı. Oktay Kaynarca, Yunus Emre Yıldırımer ve Ozan Akbaba isimlerin başrollerinde yer aldığı dizi, Uğur Yücel'i de kadrosuna dahil etti. Bunun dışında beş senedir ekranlara ara veren Nurseli İdiz de kadroda yer almaya hazırlanıyor.