Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı! TRT'de Dizi Depremi Oldu

Teşkilat Dizisinin Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı! TRT'de Dizi Depremi Oldu

TRT 1 ekranlarının sevilen dizileri arasında yer alan Teşkilat yine müthiş bir bölümle geliyor. 17. bölüm ile ekranlara gelen fenomen dizi Teşkilat herkesi şaşkına çeviren bir sahneye ev sahipliği yaptı.

Bunun dışında Teşkilat dizisi ekibinden ayrılan isim ise belli oldu. İşte haberin tüm detayları...

Nefes kesen 17. bölümü ile ekranlara gelen Teşkilat dizisi yayınladığı günden bu yana reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Dizinin son bölümünde ortaya çıkan gelişmeler ise izleyicilerin ağzını açık bıraktı. Dizinin başrollerinde Deniz Baysal Yurtçu ve Çağlar Ertuğrul gibi yetenekli oyuncuların bulunduğu Teşkilat dizisi yine ilk sırada yer aldı. Yayınlandığı ilk günden itibaren Pazar akşamları izleyiciyi ekranlara kilitleyen dizi yine fırtına gibi esti.

Zehra, Teşkilattan ayrıldığını açıkladı

Zehra, Teşkilattan ayrıldığını açıkladı. TRT 1 ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Teşkilat, ikinci sezonda yeni oyuncular ile ekranlara gelmeye başladı. Alınan bilgiler neticesinde yeni gelişmeler ise şimdiden merak söz konusu oldu.

Gemi saldırısının faili olan Simon'u almak için ekip Güney Kıbrıs'a uğrama kararı alır. Bunun ardından farkında olmadan girdikleri mayınlı arazide ölüm kalım savaşı verilir. Ceren ise Simon'u agina düşürmek için ekiple iş birliği yapma kararı alır. Bu kararın ardından izleyiciler Ceren'in taraf değiştirip değiştirmediğini merak eder. Ceren'in herkesten sakladığı büyük sırrı ise yavaş yavaş kendini gösterir. Zehra'nın ekipten ayrılma kararı ise en çok izlenen sahneelrr arasında yer alır. İzleyiciler, Zehra'nın akıbetini şimdiden merak ediyor. Her hafta pazar günü ekranlara gelen Teşkilat dizisi bu hafta saat 20.00'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.