Euro 38,00 %0,35
Dolar 34,00 %-0,16
Sterlin 45,27 %0,67
Altın 2.830 %0,99

Zeytinyağı Diye Sattılar Bakın Ne Çıktı! Vatandaş Bunu Duyunca Çıldırdı!

Sahte ürün ve algı çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Zeytinyağı sanılırken aslında soya yağı olduğu ortaya çıkan bir ürün, sosyal medyada gündem oldu. Peki bu konuda yetkililer nasıl bir hamle yapacak? En kısa sürede toplatılması ve ceza kesilmesi bekleniyor. Hangi marka sahte çıktı?

organik-zeytinyağı.

Piyasada satılan bazı ürünlerin güvenilir olmaması nedeniyle vatandaşa zorluk yaşattığı biliniyor. Bakanlık, denetim içerisinde olsa da gözden kaçan pek çok ürün ve marka bulunmakta. Dolayısıyla güvenilir ürünlere öncelik tanınması ve ürün içeriğinin incelenmesi gerekiyor. Haliyle bu durum dikkatleri üzerine çekti. Son olarak bir zeytinyağı ürününün aslında algı ile soya yağı olarak satıldığı öğrenildi.

İçinde Zeytinyağı Yok!

İçerisinde hiç zeytinyağı olmamasına rağmen o şekilde servis edilmesi neticesinde çeşitli gelişmelere yer verildi. Tüm bu detaylarla birlikte zeytinyağı satın alacaklar şok oldu. Daha önce defalarca satış yapmış ve en az yüzlerce ailenin sofrasına girmiş olan bu ürünün zeytinyağı olmadığı anlaşıldı.

Soya Yağı Kullanılmış

Ürünün içerisinde soya yağının olduğu ve %95 seviyesinde kullanıldığı belirtiliyor. Hal böyle olunca Bereketli Topraklardan Altınöz Zeytinyağı markasının büyük tepki çektiğini belirtelim. Şimdi ise herhangi bir işlem başlatılacak mı merak edilmekte. Sosyal medyada hızla yayılan bu iddialar vatandaşı çıldırttı.

Yazar: Admin
<