Euro 37,94 %0,13
Dolar 34,02 %0,03
Sterlin 44,96 %0,18
Altın 2.799 %-0,09

Qnb Finansbank'tan Fatura Yardım Kampanyası! Başvuru Şartları ve Detaylar Açıklandı!

Fatura ödemekte zorlanan vatandaşlar için yeni bir destek seçeneği sunuluyor. QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 300 TL’ye kadar fatura desteği sağlayan bir kampanya başlattı. 30 Eylül'e kadar CardFinans veya QNB First kredi kartları ile verilen her yeni talimat için 100 TL ParaPuan kazanılacak. Toplamda 300 TL'ye kadar destek sağlanacak kampanya, fatura ödemelerinde kolaylık arayanlar için umut vadediyor.

para

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, elektrik ve doğal gaz tüketiminde destek sağlarken, su, telefon ve internet faturaları için benzer bir sosyal yardım programı sunmuyor. Bu durum, fatura ödemekte güçlük çeken vatandaşların, bankaların sunduğu otomatik fatura ödeme talimatı kampanyalarına yönelmesine neden oldu.

Bankalardan Fatura Ödemelerine Özel Kampanya

Birçok banka, bu ihtiyaca yönelik çeşitli kampanyalar düzenlerken, QNB Finansbank da bu alanda bir adım attı. QNB Finansbank, otomatik fatura ödeme talimatı veren müşterilerine 300 TL’ye kadar fatura desteği sunacağını açıkladı. Kampanya kapsamında, 30 Eylül’e kadar CardFinans ve QNB First logolu kredi kartlarıyla veya QNB Finansbank vadesiz hesapları üzerinden verilen her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 100 TL ParaPuan verilecek. Toplamda 300 TL’ye kadar ParaPuan kazancı sağlanabilecek.

Kampanya Koşulları ve ParaPuan Kullanımı

Kredi kartı üzerinden kazanılan ödüller, talimat verilen faturanın 28 Şubat 2025 tarihine kadar en az bir defa ödenmesi ve talimatların 31 Mart 2025’e kadar aktif kalması durumunda geçerli olacak. Talimatların iptali durumunda verilen ParaPuan geri alınacak. ParaPuan kullanıldığında, bu tutar kredi kartı ekstrelerine borç olarak yansıtılacak.

Ödüller, CardFinans Nakit kartına aktarılacak ve fatura ödendiğinde, ödül faturanın ödendiği ayın son iş günü, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartsına aktarılacak. Ancak, ödeme tarihinde kredi kartı limiti yetersiz olursa, fatura ödeme işlemi gerçekleştirilemeyecek.

Yazar: Admin
<