Euro 37,85 %0,04
Dolar 34,02 %-0,08
Sterlin 44,91 %0,05
Altın 2.801 %-0,04

Otomobil Devi Hyundai'den Dev Kampanya! O Modelinin Fiyatı 200 Bin TL'ye Düştü!

Hyundai Santa Fe, beşinci nesliyle Türkiye’de satışa sunuldu. Yenilenen tasarımı, güçlü hibrit motor seçeneği ve gelişmiş dört tekerden çekiş sistemiyle dikkat çekiyor. 1.6 litrelik turbo hibrit motoru 215 beygir güç üretiyor ve ortalama 7.3 litre yakıt tüketimi sunuyor. Fiyatı 3.995.000 TL.

hyu

Hyundai Santa Fe'nin yeni modeli, tasarımıyla hem olumlu hem de olumsuz pek çok eleştiri almasına rağmen, Türkiye’de 3.995.000 TL fiyatıyla satışa sunuldu. Hyundai Türkiye'den yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Hyundai’nin 24 yıl önce piyasaya sürdüğü SANTA FE modeli, 2023 yılı itibarıyla beşinci nesliyle SUV dünyasında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlk neslinden bugünkü haline kadar önemli değişiklikler ve gelişmeler yaşayan SANTA FE, markanın globalde en çok satan ve en çok sevilen SUV modellerinden biri olmayı başardı. İsmini Amerika’daki Santa Fe kentinden alan bu model, bölgenin zorlu coğrafyasını ve açık hava hissini en iyi şekilde yansıtarak, günlük kullanıma uygun bir araç olarak öne çıkıyor.

Dış ve iç tasarımında köklü bir değişim geçiren SANTA FE, bagaj kapasitesini artırarak fonksiyonelliğe odaklanıyor ve kullanıcıların yaşam tarzlarına uygun çözümler sunuyor. Şık dış tasarımı modern bir iç mekanla harmanlayan bu yeni model, aynı zamanda gelişmiş teknolojik donanımları ve güvenlik sistemleriyle SUV sınıfındaki beklentileri fazlasıyla karşılıyor. Üstelik Yeni SANTA FE, şehir içinde ve açık alanlarda rahat bir kullanım sunan güçlü ve cesur kimliğiyle SUV pazarında fark yaratacak bir model olarak konumlanıyor.”

Yeni Hyundai Santa Fe, Türkiye’de benzinli turbo hibrit motor seçeneğiyle sunuluyor ve farklı kullanım tarzlarına hitap ediyor. 1.6 litrelik turbo motor, 1.49 kWh kapasiteli elektrik motoruyla entegre edilerek hibrit bir sistem oluşturuyor. Bu sistem, toplamda 215 beygir güç ve 367 Nm tork üretiyor. Araç, 0'dan 100 kilometre hıza 9.8 saniyede ulaşırken, ortalama yakıt tüketimi ise 7.3 litre olarak belirtiliyor. Hyundai’nin gelişmiş dört tekerden çekiş sistemi, Yeni SANTA FE modelinde de yer alıyor.

Akıllı dört çeker sistemi, yol ve sürüş koşullarına göre gücü otomatik olarak tekerleklere dağıtırken, eğim kontrol sistemi ise dik ve engebeli arazilerde güvenli inişler sağlamak için frenleme yapıyor. Hyundai SANTA FE, Türkiye’de nadir bulunan 1.6 litrelik dört çeker hibrit modeller arasında yer alıyor ve 3.995.000 TL fiyatıyla dikkat çekiyor.

<