Trabzonspor Oyuncusu Edin Visca'dan Üzücü Haber Geldi! Hayranları Hastaneye Akın Etti!

Trabzonspor Oyuncusu Edin Visca'dan Üzücü Haber Geldi! Hayranları Hastaneye Akın Etti!

Trabzonspor futbolcusu Edin Visca, sol kolunun üzerine düştü ve hastaneye kaldırıldı. Futbolcunun sağlık durumu merak ediliyor. Güncel gelişmelerle birlikte futbolcunun sahalardan uzak kalabileceği açıklandı. Hatayspor maçında talihsiz bir şekilde düştü.

Trabzonspor'un tecrübeli oyuncusu Edin Visca, Süper Lig'in ikinci haftasında Hatayspor ile oynanan maçta sakatlandı. Futbolcu hastaneye kaldırıldı. Taraftarlar başta olmak üzere pek çok kişi futbolcunun sağlık durumunu merak ediyor.

 Sol Kolunun Üzerine Düştü

Girdiği ikili mücadelede sol kolunun üzerine düşen Visca, sağlık görevlilerinin ilk müdahalesi ile hastaneye kaldırıldı. Futbolcu ile ilgili yapılan müdahale dikkat çekti. Kemiğinde kırık meydana geldiği haberi iletildi. Futbolcunun sahalardan ne kadar uzak duracağı ise merak ediliyor. Trabzonspor için oldukça önemli bir isim olan Visca'nın yokluğu, takımını fazlasıyla etkileyeceğe benziyor.

 2 Ay Sahalardan Uzak!

Kemiğinde kırık tespit edilen Visca, 2 ay sahalardan uzak kalacak. Kendisinin sakatlanması sonrasında taraftarlar geçmiş olsun mesajlarını iletti. Trabzonspor'un başarılı futbolcusu ile ilgili yeni bir gelişme yaşanması durumunda sizlerle paylaşacağız. Güncel detaylar haberimizde olacak.