Göztepe ve Galatasaray Maçına Disiplin Kurulu Devreye Girdi! Göztepe ve Galatasaray Maçından Kimler Ne Ceza Alacak?

Göztepe ve Galatasaray Maçına Disiplin Kurulu Devreye Girdi! Göztepe ve Galatasaray Maçından Kimler Ne Ceza Alacak?

Göztepe ve Galatasaray arasındaki olaylı maçta Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu devreye girebilir. Futbolculara ceza verileceği iddia ediliyor. Maçta 4 penaltı çıktı ve Galatasaray son dakika kazandı. Bu gelişmenin yanı sıra Gomis'in kışkırtıcı sevinmeleri tepki çekti.

Göztepe, sahasında Galatasaray'ı ağırladı. 3-2 Galatasaray üstünlüğü ile biten maçta 4 penaltı kararı verildi. Göztepe ve Galatasaray 2'şer penaltı kullandı. Son penaltıyı kullanan Gomis, penaltıyı gole çevirince olanlar oldu. Abartılı sevinci ile dikkat çekti. Rakip takımın futbolcusu Halil Akbunar, Gomis'in üzerine yürüyerek kolundan tuttu.

Kavga Soyunma Odasına Taşındı

Galatasaray ve Göztepe'li futbolcular arasında çıkan tartışmanın soyunma odasına kadar sürdüğü belirtiliyor. Dolayısıyla iki takım arasındaki olayla birlikte TFF'nin bir karar vermesi beklenecek. İki takım için de bir ceza uygulanacak mı merak ediliyor.

Futbolculara Ceza Şoku!

Öte yandan TFF temsilcileri arasında yer alan Mustafa Saral, Cengiz Akar ve Bülent Kılıç'ın ceza ile ilgili adımlar atabileceği belirtiliyor. TFF Hukuk Kurulu, futbolcuları Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edebilir. Bakalım Göztepe'deki olaylı maçın ardından bir ceza gelişmesi yaşanacak mı? Futbolcular ciddi anlamda birbirleri ile dalaşma içerisine girdi. Göztepeli futbolcular son dakikada yediği penaltı golü ile beraberliği kaçırdı.