Fenerbahçe Yeni Sezon Forması Bir Hayli Dikkat Çekti! Fenerbahçe Yeni Sponsoru!

Fenerbahçe Yeni Sezon Forması Bir Hayli Dikkat Çekti! Fenerbahçe Yeni Sponsoru!

Fenerbahçe, 2023-2024 sezonunda formalarının sponsorlarını duyurdu. Otokoç, Safiport, Nesine ve Halley logoları formalarımızda yer alacak. Büyük destekleri için sponsorlarımıza teşekkürler!

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi forma ve şort sponsorluklarıyla ilgili resmi bir açıklama yaptı. Bu açıklama ile birlikte Fenerbahçe'nin 2023-24 futbol sezonunda giyeceği formaların sponsorları da belli oldu. Takımımızın profesyonel erkek futbol takımı için hazırlanan formalar, markaların logosuyla birlikte sahada boy gösterecek.

Formaların Göğüs Bölümünde OTOKOÇ Yer Alacak

Fenerbahçe'nin 2023-24 futbol sezonu formalarının göğüs bölümünde, Otokoç markası yer alacak. Otokoç Otomotiv AŞ, 2018-19 sezonundan beri takımımızın ana sponsoru olarak görev yapıyor ve bu sezon da OTOKOÇ markasıyla desteklerini sürdürecek.

fenerbahcee.jpg

Sırt Bölümünde HALLEY Logosuyla ÜLKER Olacak

Formaların sırt kısmında ise ÜLKER markasının yanı sıra HALLEY logosu yer alacak. ÜLKER, 2009-2010 sezonundan bu yana forma sırt sponsoru olarak takımımızı desteklemektedir ve HALLEY markasıyla da 2023-24 sezonunda formalarımızın sırtında yer alacak.

Kollarda İki Farklı Sponsorluk Anlaşması

Yeni sezon için formalarımızın sağ ve sol kolunda iki ayrı sponsorluk anlaşması yapıldı. Sağ kolunda SAFİPORT, sol kolunda ise NESİNE.COM logosu yer alacak.

SAFİPORT, kulübümüze 2021-22 sezonundan bu yana farklı branşlarda sponsorluk desteği sağlayan bir markadır. 2023-24 futbol sezonunda da formalarımızın sağ kolunda yer alacak olan SAFİPORT, kulübümüze desteklerini sürdürecek.

fenerbahceee.jpg

Şort Sponsorları AYGAZ ve PASHA İle Devam

Futbol takımımızın şort sponsorları olarak AYGAZ ve PASHA ile iş birliğimiz devam ediyor. Bu sponsorlarımız da 2023-24 futbol sezonunda formalarımızda yer alacaklar.

Fenerbahçe olarak, takımımızın formalarıyla bütünleşen bu değerli sponsorlarımıza eşsiz destekleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Takımımızı sahada destekleyen ve büyük emek harcayan sponsorlarımızın varlığı, başarıya giden yolda büyük önem taşımaktadır.