Fenerbahçeli Futbolcudan Üzücü Haber Geldi! Ünlü Futbolcunun Hayatı Resmen Bitti

Fenerbahçeli Futbolcudan Üzücü Haber Geldi! Ünlü Futbolcunun Hayatı Resmen Bitti

Eski Fenerbahçeli futbolcu Sezer Öztürk'ün verdiği ifade dikkat çekti. Arbedede ateş ettiği ve bir kişinin hayatını kaybettiği belirtildi. Ömer Genç ve Sezer Öztürk için ne kadar hapis isteniyor? İki ismin de ifadeleri ortaya çıktı.

Sezer Öztürk ve Ömer Genç'in yaşadığı silahlı olayla birlikte cinayetten yargılanmaları gündeme düştü. Sezer Öztürk'ün silahla ateş ettiği sırada Halil İbrahim Scholten'i vurduğu ve hayatını kaybettiği öğrenildi. Yaşanan gelişmeler tek tek ifade olarak paylaşıldı. Sezer Öztürk'ün ifadesinde silahı neden kullandığı ve ateş ettiği de yer aldı.

10 El Ateş Etti!

Aile gezisi esnasında karşılarına kalabalık bir grup çıktığını ve sarhoş olduklarını ifade etti. Üstelik ailelerini de tehdit ettiklerini söyledi. Sezer Öztürk, karşı tarafın kalabalık olması ve önlerini keserek üzerlerine gelmesi sonrasında Ömer Genç'in "abi silah var" sözünü duyduğunu ifade etti. Karşı tarafın silahlı olmasından ötürü kendi silahını çıkararak ateş etmeye başladı. Yaşanan bu gelişmeden sonra hayatını kaybeden Halil İbrahim Scholten'in annesi, olaylardan ötürü şikayetçi olmadı. Allaha havale ettiklerini belirtti.

Hapis Cezası İsteniyor

Hem Sezer Öztürk hem de Ömer  Genç için hapis cezası isteniyor. 17yıl 10 aydan 32 yıl 9 aya kadar hapsi istenirken, Ömer Genç'in ise; ''15 yıl 9 aydan 28 yıl 1 aya kadar" hapis cezası istemi olduğu ortaya çıktı. Mahkemede nasıl bir karar verileceği merak edildi. Eski Fenerbahçeli futbolcunun yaşadığı olayla birlikte gündeme bu şekilde gelmesi şaşırtmıştı.