Ramazan'da Oruç Tutacaklara Canan Karatay'ın Muhteşem Reçetesi!

Ramazan'da Oruç Tutacaklara Canan Karatay'ın Muhteşem Reçetesi!

Ramazan'da oruç tutanlar, güçten kuvvetten düşmesin diye Canan Karatay'ın tarifini uygulayabilir. Böylelikle pek çok kişi güncel gelişmelerle birlikte neler yaşanacağını araştırıyor. Söz konusu besinler paylaşıldı. Canan Karatay'ın tarifi şimdiden çok konuşuldu.

Canan Karatay, yaptığı diyet açıklamaları ile gündeme gelmekte. Sevilen isim öyle bir paylaşımda bulundu ki herkes şaşırdı. Önemli besinlerden bahsetti ve en kısa sürede tüketilmesi gerektiğini ifade etti. Ramazan'da oruç tutacakların daha iyi dayanacağını ve sağlıklarından ödün vermeyeceğini de söyledi. Dolayısıyla güncel gelişmelere ilişkin merak edilenler yanıt buluyor. Tam olarak hangi besinleri önerdiği ise çok sorulacak.

Canan Karatay'ın Muhteşem Reçetesi!

Ramazan'da oruç tutmak bünyeyi zorlayabiliyor. Üstelik bağışıklık sisteminizin düşmemesi ve genel sağlığınızın iyi kalması için bunlara dikkat edilmesi şart. Evde yapılabilecek besinler ile hem ekstra masrafa girmeyeceksiniz hem de bu sayede doğal tüketim sağlayacaksınız.

Ev Turşusu: Evde yapacağınız turşu ile bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirebileceksiniz. Pek çok kişi turşu yapımını araştırmaya başladı bile. Daha dayanıklı bir bünye için turşu tüketimine önem verilmesi gerektiğini söylüyor.

Ev Yoğurdu: Bağırsaklardaki faydalı bakteriler için önemlidir. Ayrıca gün içerisinde daha aktif olmanızı da sağlayacaktır.

Turşu Suyu: Yapacağınız turşunun suyunu da tüketmenizi tavsiye ediyor. Bağışıklıkla beraber yine bağırsaklara iyi gelecek bir tercih yapmış olursunuz.