Koronavirüs 15 Şubat Tablosunda Ciddileşme Devam Ediyor

Koronavirüs 15 Şubat Tablosunda Ciddileşme Devam Ediyor

Koronavirüs 15 Şubat Tablosunda vaka sayıları azalmadı bu durum karşısında tedbirler alınmaya devam edecek detaylar haberimizde

Koronavirüs 15 Şubat tablosu gün yüzüne çıktı. Hafta sonu yasağından sonra vaka sayıları merak ediliyor. Açıklamalar sonrasında tabloda yüz güldürücü an çıkmadı. Sorunların arttığı ve ciddiyetin yavaş yavaş yukarıya çıktığı da görülüyor. Bu şekilde olmasıyla birlikte yasakların bitmemesi önemli olarak gözüküyor. Hafta sonu yasağı birlikte kişiler birlikte bir yerlere giderek tek bir yer de kalıyor. Hafta sonu yasağının kalkmasıyla bu durum ortaya çıkıyor. Koronavirüs tablosu ilgili detaylar ise şöyle paylaşıldı.

15 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu

15 Şubat Koronavirüs tablosunda yayınlanan tabloya göre test sayısı olarak 116 bin 452 olarak belirlendi. Bu test sayısından pozitif olarak vatandaş sayısı olarak 7 bin 945 olarak belirlendi. Hasta sayısı olarak 660 olarak belirtildi. Korona virüs geçirip vefat eden kişi sayısı 91 olarak belirlendi. Koronavirüs geçirip iyileşen kişi sayısı ise 7 bin 106 olarak belirlendi.

koronavirus-15-subat-tablosunda-ciddilesme-devam-ediyor.png

Koronavirüs Toplam Tablo

Koronavirüs tablosunda toplam sayısı verileri de bulunuyor. Bu tabloya göre 31 milyon 633 bin 171 test sayısı yapıldı. Bu test sayılarına göre 2 milyon 594 bin 128 pozitif koronavirüs vaka sayısı ortaya çıkıyor. Toplam vefat eden kişi sayısı olarak da 27 bin 562 olarak belirlendi. Ağır hasta sayısı olarak da 1232 olarak belirlendi. İyileşen kişi sayısı olarak da 2 milyon 482 bin 435 olarak belirlendi.

Koronavirüs Hakkında Son Durum

Koronavirüs hayatımızın parçası olarak yerini alacak gibi duruyor. Hafta sonu yasağından çıkınca rutin olarak vaka sayılarında artış gösteriliyor. Uyarılara rağmen bu durumlar yaşanmaya devam ediyor. Test sayısının azalıp vaka sayıların da çoğalması da vatandaşların hafta sonları ayrılması yerine iç içe girmesinden kaynaklı olarak görülüyor. Tatil yerlerinde olan durumların da yayılmasıyla birlikte çaresiz yükselme devam ediyor. Evinde kalan vatandaşlar ve sağlık personelleri durumu da bir hayli umut kırıcı duruma düşüyor. Yeni önlem olarak bölgesel önlemler de getirilmesi de bekleniyor. Bu hafta içi detaylı olarak bilgilendirme platformu oluşturularak hareket edilebilir. Bu durum karşısında belli bölgeler rahat nefes alırken diğer sıkıntılı bölgeler bu durumla mücadele etmek zorunda kalacak.