Canan Karatay Tüm İnsanlığı İlgilendirecek Besini Canlı Yayında Duyurdu

Canan Karatay Tüm İnsanlığı İlgilendirecek Besini Canlı Yayında Duyurdu

Prof. Dr. Canan Karatay, öyle bir açıklama yaptı ki görenler şaşırdı. Hangi besinin daha kaliteli ve faydalı olacağına ilişkin bazı yorumlarda bulundu. Kemik erimesi, halsizlik ve bağışıklık sistemine iyi geldiği belirtilen besinleri sizlerle paylaştık. Düzenli tüketilmesi durumunda faydasını göreceksiniz.

Canan Karatay, yaptığı açıklama ile tekrar gündeme geldi. Ünlü isim öyle bir açıklamada bulundu ki herkes şaşırdı. Çünkü önerdiği besinleri tüketirseniz gayet sağlıklı ve dinç olabilirsiniz. O besinleri düzenli olarak tüketenler için güzel sözler ifade edildi. Dolayısıyla sağlığa faydalı besinleri sizlerle paylaşacağız.

Hangi Besinler Faydalı?

Peynir tüketiminin kemik erimesinin önüne geçtiği belirtiliyor. Dolayısıyla kemik erimesi gibi riskli sorunlarla mücadele için peynirdeki kalsiyumu düzenli olarak tüketme gayret göstermelisiniz.

Bağışıklığı da Güçlendiriyor!

Öte yandan Prof. Dr. Canan Karatay, yaptığı açıklamada peynirin bağışıklık sistemini koruma konusunda da etkili olduğunu belirtti. Peynir tüketimi kişinin daha dinç olmasını da sağlıyor. Dolayısıyla düzenli tüketimde faydasının hissedileceği belirtiliyor. Eğer sahurda peynir tüketiyorsanız içerisinde protein sayesinde daha az acıkabilir ve daha fazla tok kalabilirsiniz. Dolayısıyla peynir kullanımının önemi saymakla bitmiyor. Sizler de her sabah peynir tüketerek sağlığınıza dikkat edebilirsiniz.