24 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu Yükselişe Geçiyor!

24 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu Yükselişe Geçiyor!

24 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu yükselişe geçiyor bu durum oldukça fazlalığı yerine getiriyor. Durumlar nasıl değerlendirilecek haberimizde paylaşıldı.

Koronavirüs tablosu paylaşılması birlikte ciddiyeti koruyor. Açıklanan tablo sonuçlarında risk seviyesi daha da yükseğe geçiyor. Bu durum karşısında normalleşme süreci büyük problemli geçecek gözüküyor. Yaşanan durum sonucunda normalleşme süreci istenildiği gibi gidilmeyebilir. Bazı bölgelerde artış olması sebebiyle kısıtlamalar artırıldı. Haberimizde koronavirüs tablosuyla ilgili durum paylaşıldı.

24 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu

24 Şubat olmasıyla birlikte koronavirüs tablosu paylaşıldı. Koronavirüs tablosuyla birlikte test sayısı 124 bin 15 kişiye yapıldı. Alınan testlere göre vaka sayısı 9 bin 561 kişide görüldü. Hasta sayısı olarak 660 olarak belirlendi. Vefat sayısı olarak 72 oldu. Bugün kayıtlara geçen iyileşen kişi sayısı olarak 5 bin 297 oldu.

Toplam Koronavirüs Tablosu

Toplam koronavirüs tablosu sayısına göre 32 milyon 684 bin 747 oldu. Bu test sayısından vaka sayısı olarak 2 milyon 665 bin 194 olarak belirlendi. Vefat sayısı olarak da 28 bin 285 olarak belirlendi. Ağır hasta sayısı olarak 1200 olarak belirlendi. İyileşen kişi sayısı olarak da 2 milyon 540 bin 293 olarak belirlendi.

24subat.png

Bölgesel Normalleşme Tedbirleri Alınmaya Başladı

Bölgesel normalleşmeye doğru giderken bu durum vaka sayılarını artırmaya devam ediyor. Kişiler içerde sıkılmaya başladı ancak virüs dışarıda gezmeye devam ediyor. Vaka sayıları günden güne yukarı çıkmaya başladı. Bu yüzden bazı bölgelerde üstün önlemler alınmaya başladı. Düğünlerin yasaklanması gibi durumlar meydana gelmeye başladı. Bu durumların daha da çok fazla olması bekleniyor.  Bu yüzden tedbirlerin devamlılığı önemli gözüküyor. Koronavirüs artışı sonucunda üçüncü dalga kapımız da bekliyor gözüküyor. Okullar açılmasıyla birlikte öğrencilere açılırsa önü görülemeyen bir artış gözükecektir. Bu durum oldukça endişe verici gözüküyor.

Tedbirlerin devamı için sosyal mesafe, maske ve dezenfektan kullanımı devam edilmesi gerekiyor. Ayrıca gelinen bölgede fazla kalınmaması gerekiyor. Bu durumların dikkat edilmesiyle birlikte koronavirüs den bir adım daha güvenliği artırmış olacaksınız. Aksi takdirde virüs sizi de bulabilir. Bulaşan virüs ailenize bulaşmasına neden olacak. Kişilerin tedbirleri ve izole etmesi süreci daha da artırılması gerekiyor. Bölgesel normalleşme nasıl olacak illere göre buna göre sonuçlar çıkmaya başlayacak.