22 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda Fazlalık Meydana Geldi

22 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda Fazlalık Meydana Geldi

22 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda ciddiyet durumu devam ediyor. Koronavirüs vaka sayısı çoğaldı detaylar haberimizde paylaşıldı.

Hafta sonu yasağından sonra gelen gün Pazartesi günü çıkan sonuçlar hiç iç açıcı değil. Yasaklar olmasına rağmen kurallara uyulmadığı açıkça görülüyor. Vaka sayılarında yükselme yaşandı. Normalleşme sürecine hazırlık yapılırken bu tür durumların tehlike arz ediyor. Üçüncü dalgaya karşı hazırlıklı olmak gerekiyor.  Bu yüzden tedbirlerin daha fazla alınması gerekiyor. Konumuzda koronavirüs tablosu paylaşıldı.

22 Şubat Koronavirüs Tablosu

22 Şubat Koronavirüs tablosuan göre 118 bin 816 kişiye koronavirüs test sayısı olarak yapıldı. Yapılan test sayısı olarak 8 bin 104 vaka sayısı olarak çıktı. Hasta sayısı olarak 623 olarak belirlendi. Vefat sayısı olarak da 78 olarak belirlendi. Koronavirüs tedavi sürecinde ise 5 bin 690 kişi iyileşen sayısı olarak çıktı.

koronavirus-23.png

Toplam Koronavirüs Sayısı

Bu zamana kadar yapılan test sayısı olarak 32 milyon 436 bin 998 olarak belirlendi. Bu tür test sayısından vaka sayısı olarak 2 milyon 646 bin 526 olarak belirlendi. Vefat sayısı olarak 28 bin 138 olarak belirtildi. Ağır hasta sayısı 1189 olarak belirlendi. Koronavirüs bulaşmış olup toplam tedavi sürecinde iyileşen kişi sayısı da 2 milyon 529 bin 450 olarak belirlendi.

Normalleşme Süreci Öncesi Üçüncü Dalga Endişesi

1 Mart günü geldiğinde normalleşme süreci devreye girecek. Bu devreye girmesiyle birlikte okullar da açılacak ancak vaka sayısı hafta sonundan çıkılmasıyla birlikte artış göstermiş durumda. Büyük bir endişe ve tehlike arz ediyor. Bu durum karşısında vatandaşlar dikkatle hareket etmelidir. Hafta sonu yasakları halen kişiler tek bir eve toplanıp hareket ediyor.

Bu durum çıktığında kişiler koronavirüs olup hayatını geçiriyor. Aşırı derecede kişiler tek tek kendini bırakmaya başladı. Bu durum daha kış aylarında böyleyken ilkbahar mevsiminde durumun daha fazla olması bekleniyor. Öğrencilerin de liseye başlamasıyla korkulan olacak gibi gözüküyor. Bu yüzden bu zamanlarda tedbirlerinizi yükseğe çıkarmanız gerekiyor. Maske, sosyal mesafe ve hijyen konusunda tedbiri bırakmamız gerekiyor. Belli ortamlarda fazla kalınmaması tokalaşma ve ziyaretleri en kısa süreye çekilmesi gerekiyor. Aksi takdirde koronavirüs size de gelebilir. Bu şekilde ilerleyen zamanlarda neler olacak göreceğiz.