14 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda Düşüş Var Nedeni İse Haberimizde

14 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda Düşüş Var Nedeni İse Haberimizde

Koronavirüs Tablosu 14 Şubat içinde yayınlandı. Oluşan vaka sayıları ve oluşacak durumlar hakkında detaylı bilgiler haberimizde paylaşıldı.

14 Şubat 2021 tarihinde koronavirüs tablosu paylaşıldı. Hafta sonlarında vaka sayılarında düşüş her zaman beklenmektedir. Sevgililer günü olmasıyla birlikte beklenen de bu yönde oldu. Vaka sayılarında düşüş yaşandı. Ancak asıl tehlike hafta içi olarak bekleniyor. Vaka sayılarını merak eden vatandaşlar konumuzda detaylı olarak yerini almış durumda.

14 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu

Oluşan tablo durumunda hafta sonu yasağı olmasıyla birlikte test sayılarında düşüklük meydana geldi. Yapılan test sayısı olarak 104 bin 108 olarak belirlendi. Bu test sayılarında alınan pozitif vaka sayış olarak 6 bin 287 olarak belirlendi. Hasta sayısı olarak 666 olarak belirlendi. Bugün yaşanan vefat sayısı olarak 94 oldu. Koronavirüs hastalığını taşıyan bu süre zarfında pandemi sürecine giren vatandaşlarımız da 6 bin 910 olarak belirlendi.

Toplam Koronavirüs Tablosu

Her gün yayınlanan koronavirüs tablosu sonrasında 31 milyon 516 bin 719 kişiye test yapıldı. Test sayılarından pozitif olarak vaka sayısı 2 milyon 586 bin 183 olarak belirlendi. Koronavirüs hastalığına yakalanıp toplam vefat sayısı olarak da 27 bin 471 olarak belirlendi. Ağır hasta sayısı da 1230 olarak belirlendi. Koronavirüse yakalanıp iyileşen kişi sayısı olarak 2 milyon 475 bin 329 olarak belirlendi.

Karlı Sevgililer Günü Vatandaşlar Tarafından Yaşandı

İstanbul da yurdumuzun ve belli bölgelerinde kar yağışları olmaya başladı. Kar yağışları olmasıyla birlikte vatandaşlar karın tadını çıkarmak için dışarıya çıktı. Ancak bu durum karşısında ceza yiyen kişilerde oldu. Bu ceza yeme olaylarında birçok kişi tepki gösterse de cezalar yazılmaya devam edildi. Diğer yandan Sevgiler Günü de evlerinde geçiren kişiler de oldu. Ayrıca bu dönem içerisinde internet satış da artış gösterdi. Oteller de doluluk oranı da çok yüksek seviyelere çıktı. Bu durumun bedeli yaşanabilir gibi duruyor.

Hafta sonunda başkalarının yanında kalma ihtimali çok olarak görülüyor. Sağlık Bakanlığı tarafından uyarılsa da bilinçsiz bir şekilde giden kişi sayısı oldukça fazla görülüyor. Mutant virüsün görülme oranı bulunmasıyla birlikte vatandaşların tedbirlerini her zaman almasını gerektiğini de belirtiliyor. Vatandaşlar sosyal mesafe ve maske kullanımların unutulmaması gerekildiği her zaman uyarılıyor.