11 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda Azalma Var!

11 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda Azalma Var!

11 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosunda beklenen istatistikler geldi. Ancak durumda azalma farkedilirken bu durum test sayısının azalması olarak görülüyor.

11 Şubat 2011 Koronavirüs tablosunda azalma gözüküyor. Ancak bu durum test sayısındaki az olmanın nedeniyle gözüküyor. Durum halen tehlike arz ediyor. Gelen koronavirüs tablosunda istatistikler haberimizde paylaşıldı.

11 Şubat 2021 Koronavirüs Tablosu

 Yapılan test sayısı 130 bin 313 kişiye yapıldı. Bu test sayısından pozitif vaka sayısı 7 bin 590 olarak belirlendi. Hasta sayısı olarak 660 olarak belirlendi. Vefat sayısı da 94 oldu. Koronavirüs iyileşen sayısı 7 bin 811 oldu. Gelen tabloya göre 10 Şubattan iyi gözükse de bu durum test sayısını dünkünden az olduğu için sayı olarak az gözüktü. Ancak bu durum tehlike arz ediyor.

Toplam Koronavirüs Tablosu

Yapılan her gün eklenmeyle koronavirüsün toplam sayılar da etkileniyor. Türkiye de toplam 31 milyon 159 bin 676 kişiye test yapıldı. Vaka sayısı olarak 2 milyon 564 bin 427 kişide pozitif vak sayısı görüldü. Ülkemizde koronavirüsden dolayı vefat sayısı 27 bin 187 olarak belirlendi. Ağır hasta sayısı 1256 olarak güncellendi. Koronavirüs bulaşıp iyileşen sayısı olarak 2 milyon 453 bin 096 iyileşme gösterdi.

Yasaklar İndirgenmesi Mümkün Değil

Oluşan koronavirüs bedeli oldukça ağırlaşıyor. Esnaflar bu durumdan en çok zarar yiyenler arasında. Vatandaş da evde kalkmaktan sıkılmaya başladı. Ayrıca koronavirüsden dolayı işsizlik sayısı artıyor. Yapılan araştırmalara göre psikoloji seviyesi gittikçe aşağıya iniyor. İlerleyen zamanlarda bu şekilde devam etmesi faturası ağır olabilir. Okullar kısmen açılması mevzusu da tartışılabilir durumda oldu.

Eğitim seviyesinde yetersiz görülme öğrencilerin durumunu da etkiliyor. Gençlerin çoğu gelecek kaygısı yer alıyor. Koronavirüs etkileri aşı çıksa da bu durum uzun süre devam edebilecek gibi gözüküyor. Bu durumun azalması için vatandaşların bünyesini korumak zorunda. Sosyal mesafe kuralları ve maske kullanımı bunların en önemli önlemler olarak görülüyor. Kişilerle aynı ortamda durma dakikası 10 dakikadan az olması olduğu sunuluyor. Vatandaşların daha da sabırlı olmasını isteniyor. Oluşan koronavirüs iyileşme olsa bile etkileri daha sonra da görebiliyor. İyileşen kişiler de yorgunluk ve bel ağrısı ara sıra yoklayabiliyor. O yüzden hastalığa yakalanmamak için tedbirli olunmaya devam edilmesi gerekiyor.