Müge Anlı'da Sinir Bozan Yazışmalar Yayınlandı! 18 Yaşındaki Kız 51 Yaşındaki Adamla Otele Gitti!

Müge Anlı'da Sinir Bozan Yazışmalar Yayınlandı! 18 Yaşındaki Kız 51 Yaşındaki Adamla Otele Gitti!

Hilal ve Süleyman arasında yaşananlar farklı bir boyut kazandı. Müge Anlı'da 18 yaşındaki kızın 51 yaşındaki adamla olan ilişkisi gündem haline geldi. İşte son olarak ikili arasındaki mesajlaşmalara dair detaylar paylaşıldı...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'teki son dakika gelişmeler dikkat çekti. 18 yaşındaki Hilal ile 51 yaşındaki Süleyman'ın arasındaki ilişki ülkenin magazin gündemine yerleşti. Müge Anlı bile ikili arasında yaşananlara anlam veremedi.

Mesajlaşmaları Ortaya Çıktı!

İkili arasındaki mesajlaşmalar ortaya çıktı. Canlı yayında okunan mesajlar ise dikkat çekti. “40 yılın başında bir kaçamak yapacağız ama ya annem izin vermezse?” yazısı ile birlikte Hilal dikkatleri üzerine çekti. Hİlal ve Süleyman'ın bir otel odasında görüşme teklifi izleyicilerin tepkisini çekti.

Oğlu ile Sevgili Olmuş

Hilal'in Süleyman'ın oğlu ile sevgili olması detayı ise şaşırttı. Hilal ve Süleyman arasındaki ilişkinin perde arkasında oğlunun çıkmasına anlam verilemedi. Hatta Hilal'ın Süleyman'ın oğluna “Biz bence arkadaş olalım, manitayken üvey annen oldum” yazması bile şaşırttı.