Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Sır Ölüm Ortaya Çıktı! Müge Anlı Tüm Gerçekleri Açıkladı..

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Sır Ölüm Ortaya Çıktı! Müge Anlı Tüm Gerçekleri Açıkladı..

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran ailesi şok eden gerçekleri açıkladı. Evinde Ölü Bulunan Kadının Sır Ölümü Ortaya Çıktı! Müge Anlı Tüm Gerçeği Açıkladı. detaylar haberimizde..

İstanbul Bağcılar'da yaşayan ve 4 çocuk annesi olan Nurgül Beyhan, 9 Aralık 2020 tarihinde boğularak öldürüldü. Ardından evinde çıplak halde bulunan Nurgül Beyhan'ın katilini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvuran ailesi şok eden gerçekleri açıkladı. İşte haberin tüm detayları…

Nurgül Beyhan’ın ailesi 5 ay önce amcasını kurşun yağmuruna tutan oğlundan dolayı aile için infazı kurban gittiğini dile getirdi. Bunun ardından boğularak öldürülen Nurgül Beyhan'ın önceden çektiği kadına şiddetle ilgili konuşması ise sosyal medyada gündem oldu. Cinayetin ardından şüpheli bu olayı aydınlatan Müge Anlı, 5 ay önce aile içi kavgalara da dikkat etti.

Nurgül Beyhan neden öldürüldü?

Nurgül Beyhan’ın oğlu Yusuf Beyhan ise canlı yayında açıklama yaparak alacak meselesinden dolayı amcası Dilaver Beyhan ile tartışma yaşadığını söyledi. Bunun ardından omzundan vurulduğunu ifade etti. Ardından kavgada diğer amcası Cihan Beyhan’ın kurşun yağmuruna tutarak öldürdüğü ortaya çıktı.

Nurgül Beyhan’ın otopsi raporu ortaya çıktı

Güllü Çelik ise kızının ölümünden dünürlerini sorumlu tuttuğunu açıklayarak Nurgül Beyhan’ın otopsi raporunda yer alan detayları belirti. Müge Anlı ise boğularak öldürülen kadının alt kısmının tamamen çıplak olduğunu sağ ayağının altında ise iç çamaşırının olduğunu ifade etti. Bunun dışında vücudunda tecavüz ya da taciz bulgularına rastlanılmayan talihsiz kadının neden çıplak olduğu ise hala aydınlatılamadı. Müge Anlı, cinayete kurban giden Nurgül Beyhan’ın kadına şiddete karşı paylaştığı videoyu canlı yayında ekranlara taşıdı.