Camdaki Kız Dizisinde Yasak Aşk Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Dizisi İzleyicileri Şokta..

Camdaki Kız Dizisinde Yasak Aşk Ortaya Çıktı! Camdaki Kız Dizisi İzleyicileri Şokta..

Camdaki Kız dizisinin hikayesi bir anda değişiyor. Hayri ve Nalan arasındaki aşk gözler önüne serildi. Yakın zamanda yalnızca Sedat ve Cana değil, aynı zamanda Nalan da Hayri ile yasak aşk yaşayacak. detaylar haberimizde..

Üstelik Nalan'ın hamile kalacağı ve çocuğun kimden olacağı konusundaki belirsizliği Kanal D dizisine damgasın vuracak.

Camdaki Kız dizisinde Sedat ve Nalan evliliği büyük hayal kırıklığına neden olacak. Yaşanacak bu gelişmeden sonra ikili arasında büyük soğukluklar meydana gelecek. Sedat, sürekli olarak Cana ile birlikte olmak istiyor. Bunu fark ede Nalan ise gönlünü başkasına kaptıracak. Hayri'nin Sedat ile arasının pek de iyi olmaması dikkat çekmişti.

Hayri ve Nalan Aşk Yaşayacak

İkilinin aşk yaşamaya başlamasıyla beraber dizinin gidişatı çok hızlı değişecek. Bundan sonraki süreçte Nalan'ın kendini değerli hissetmesi ve sevgiyi tatmasıyla beraber bazı sonuçlar kaçınılmaz olacak.

Nalan Hamile Kalacak!

Nalan'ın hamile kalması, Sedat ve Hayri'yi paniğe sevk edebilir. Sedat'ın durumu fark etmesi ne kadar sürer bilinmiyor. Ancak aile içerisinde büyük çatırdamalara neden olacak bu gelişme, dizinin gündemine yerleşecek. Kanal D dizisinde heyecanın dozu gittikçe artıyor. 20. bölümde her şeyin daha farklı olmaya başladığını göreceğiz. Önümüzdeki hafta dizi açısından oldukça kritik geçebilir. Başrollerde oynayan Burcu Biricik ve Cihangir Ceyhan, önemli işlere imza atıyor.