Müge Anlıda Mervenur Polat Cinayetinin Kan Donduran Detayları Geldi!

Müge Anlıda Mervenur Polat Cinayetinin Kan Donduran Detayları Geldi!

Müge Anlı programında kan donduran detaylar geldi. Yapılan itiraflar ekranları başındaki izleyicilerin kanını dondurdu. Müge Anlı Mervenur Polat olayında kan donduran detaylar geldi.

Müge Anlı’da Yine Ölüm Haberi! 20 Yaşındaki Mervenur Polat’ın Ölümüyle Alakalı Korkunç Detaylar!

ATV’de yayın hayatına devam etmekte olan ve gündeme farklı olaylar ile çıkan Müge Anlıda akıl almaz bir olay daha yaşandı. 20 Yaşındaki Mervenur Polat’a Ne Oldu? 

Mervenur Polat Olayı!

Yaklaşık dört ay önce ailesine bir kız arkadaşımla buluşacağım şeklinde açıklamalar yaparak evden çıkan ve bir daha haber alınamayan kız annesini oldukça endişelendirmişti. 20 yaşındaki Mervenur Polat kaybolduktan sonra ailesi kızlarına tekrardan kavuşabilmek için Müge Anlı’nın programına başvurdu. Son zamanlarda Mervenur ile birlikte görülen arkadaşları da programa katılarak bildiklerini açıkladılar. O arkadaşlarından birisi olan Gökhan Hamurcu, Cüneyt Akyol isimli birinin Mervenur ile birlikte evin üst katına çıktığını ardından tecavüz ettiğini gördüğünü söyledi.

Akıllara Durgunluk Veren Açıklama!

Yaşanan acı olayın detaylarına girdikçe korku dolu ifadelerde bulunan Hamurcu şunları da ekledi, ‘’Cüneyt çıplaktı ve üzerinde bir kırmızı bornoz vardı. İlk başlarda anlam veremedim. Mervenur’un üstündeki kıyafetlerin tamamı koltuğun üzerindeydi. Çıplak haldeydi ve üzerinde çarşaf vardı. Benden yardım isteyerek ağlıyordu. Cüneyt bu durumu gördüğünde sus şeklinde işaret yaptı. Bende onları öyle görünce utanarak üçüncü katın terasına çıktım! Sonrasında Cüneyt yanıma gelerek, Sende yapar mısın? Şeklinde bir soru iletti. Bende ona sen ne diyorsun diye bir tepki gösterdim. Orada gördüğüm bir tecavüz sahnesiydi ve bende korkup camdan atladım.’’ Sözlerini ifade etti. Bütün seyirciler ve Müge Anlı olanları anlatış şekline şaşırarak, ‘’Eskortluk yapan bir kızın tecavüze uğrayıp ağlamasının altında bir anlam yok.’’ Şeklinde tepkisini gösterdi.

Mervenur Polat Cesedini Kurye ile göndermiş!

Bütün delillerin sonucu ipin ucu Cüneyt Akyol’u gösteriyordu. Bugün bir çocuk annesi olan genç bir kadın Cüneyt’in evinde Mervenur’u ölü olarak bulduğunu iddia etti. Bunun üzerinde ise telefon hattıyla yayına bağlanan şüpheli Cüneyt, ‘’Mervenur uyuşturucu kullanıyordu. Sabah genç bir kadın öldüğünü görmüş.’’ Dedi. Ardından korkarak paniğe kapıldığını belirten Cüneyt, cesedi bir şekilde sararak kurye çağırıp babasının evine götürdüğünü dile getirdi. Dört aydan bu yana cesedi evin terasında sakladığını itiraf da etti.