Müge Anlı'da Gelişme! Mervenur Polat Öldürüldü Denildi ! Cüneyt Kimdir?

Müge Anlı'da Gelişme! Mervenur Polat Öldürüldü Denildi ! Cüneyt Kimdir?

Müge Anlı programında bir olayın daha son demlerine gelinmiş bulunur. Gökhan adlı şahıs programa katılarak ilginç itiraflarda bulundu. Mervenur Polat'ın öldürüldğünü söyledi.

Müge Anlı programında Mervenur Polat  durumunun ne  olduğu henüz bilinmiyor. Yaşıyor  mu?  Öldürüldü mü? henüz gerçeklik kazanmadı. Fakat canlı yayına katılan Gökhan sürekli Cüneyt adından bahsediyor. " Mervenur Polat Öldü Yaşamıyor" diyor. 

Müge Anlı  “Bence bu kız öldü, öldürüldü, yaptığı iş ve meslek beni ilgilendirmiyor, ne biliyorsanız açıklayın” diyerek isyan etti.

Müge Anlı Programına Katılan Cüneyt'ten Ağzından Kaçırdı!

Gökhan'ın yapmış olduğu açıklamada 4.kattan atladığını söyledi. Müge Anlı bunun üzerine "neden 4. kattan atladın?" dedi. Bu soru  üzerine Gökhan'ın verdiği cevap herkesi şok etti.

Gökhan " “Mervenur gibi beni de öldürecekti”  demesiyle başarılı gazeteci Müge Anlı Gökhan'ın ağzından lafı almış oldu. Gökhan Cüneyt'ten  korktuğu için itirafta bulunamadığı düşünülüyor. Müge Anlı Gökhan'ı konuşturarak Mervenur Polat olayını çözeceği düşünülüyor.

Cüneyt Kimdir?

Gökhan'ın sıkça ağzından düşürmediği Cüneyt kim olduğu merak  konusu oldu. Bununla ilgili henüz Cüneyt'in kim olduğu bilinmiyor. Müge Anlı bu konu üzerinde titizlikle çalışmalarını sürdürüyor en kısa zamanda sonuç alacaklarını düşünüyorlar.