Müge Anlı’da 13 Yaşındaki Kıza Cinsel istismar Edildiği Ortaya Çıktı! Müge Anlı Sinir Krizi Geçirdi!

Müge Anlı’da programında bu hafta 13 yaşındaki genç olayı vardı. Akrabası tarafından kaçırıldı iddia edildi. Akrabası ise bunları yalanladı. Yapın araştırmalar sonucunda küçük kız bulundu. Cinsel istismara uğradığı ortaya çıktı.

Türk Televizyon Dünyasında oldukça ilgi çekici haberlerle öne çıkan Müge Anlı ’da şoke eden bir olay daha yaşandı. Geçtiğimiz gün yayınlanan yeni bölümünde Sıla isimli 15 yaşındaki çocuk kuzenleri tarafından kaçırıldığı iddia edildi. Sergen isimli şahıs (Sılanın Kuzeni) yaptıklarını bir bir inkâr etmek zorunda kaldı. İşte haberle alakalı şok gerçekler.

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanmakta olan Müge Anlı programında kasvet edici bir olay daha çıktı. Güler isimli bir kadın kızından tam yedi gündür haber alamadığını ve kızının 25 yaşındaki Sergen isimli kuzeni tarafından kaçırıldığını iddia ederek yardım istemişti. Bu iddiaların ardından Sergen programa katılarak böyle bir şey olmadığını söyledi ve hakkında söylenen söylemleri reddetti. Ardından Annesi, Sıla (Kaçırılan kız) hakkında daha henüz 13 yaşındayken cinsel istismara uğradığını ama belirli bir kanıt olmadığı için suçlamada bulunamadıklarını söyledi.

MÜGE ANLI'DAN SEVİNDİREN HABER

Programa katıldığı andan itibaren kendisine söylenenleri inkâr edip aldırış etmeyen Sergen cuma günü ifade vermeye karakola gittiğini dile getirmişti. Hakkında bir şey elde edemediklerini dile getirildi. Sonrasında ise dün Müge Anlıda soruşturmaya alındı. Güler hanımın Kızının nerede olduğunu bulan Müge Anlı mutlu edici haberi verince bütün stüdyo sevindi. Sılanın bulunmasından sonra Sergen bütün her şeyi peş peşe itiraf ettiğini dile getirdi. Müge Anlı bu konu hakkında ise şu açıklamalarda bulundu: ‘’Sayın Savcımız saatin gece yarısının geçmiş olmasına rağmen hala Sergen için ifade almaya çalışıyordu. Baskı altında kalamayan Sergen suçunu sonunda itiraf etti. Ve tutuklandı. Şimdi ise Mersin E Tipi Kapalı Cezaevinde yapmış olduğu her şey için cezasını çekecek. Sergen, sılaya yaptığı istismarları da kabul etmiş durumda!’’ sözlerini kullanınca Sıla’nın annesi cezasını alacağı için çok mutlu oldu.  

KUZENİ SERGEN CEZA ALACAK MI?

Sergen denilen şahsın suçu bulunduktan sonra programda yer alan Rahmi Bey, bir çocuğa yapılan bu saldırının normal olmadığını ve ceza süresinin oldukça fazla olacağını dile getirdi. 17 yıldan başlayarak 26 yıla kadar suçlamaları alacağını da ekledi.