Müge Anlı'da 10 Yıllık Güldane Biçer Cinayeti Çözüldü!

Müge Anlı'da 10 Yıllık Güldane Biçer Cinayeti Çözüldü!

Müge Anlı'da bir cinayet daha 10 yıl sonra ortaya çıkarak çözüldü. Karısını öldürdüğünü itiraf eden koca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

 

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert programındaki gelişmeler hepimizi şok etti. Şüpheli şekilde kaybolan Güldane Biçer’ in 10 yıl boyunca kaybolmasının ardındaki sır perdesinin ayrıntıları.

2011 yılında hakkında kayıp şahıs başvurusu olan kendisinden 10 yıl boyunda haber alınamayan Güldane Biçer ‘in kardeşlerinin Müge Anlı’ ya başvurmaları sonucunda gündeme gelmişti. 3 çocuğuyla İstanbul ‘ da yaşayan çiftin ev sahibinin eve gelip Osman Biçer ‘ e eşinin kendisini aldattığını ve bu durumdan rahatsızlık duyduklarını ve evi boşaltmalarını istemesinin ardından Güldane Biçer ‘den haber alınamadı.

Geçen yayınlarda sorulara verdiği cevaplara tepkisizliği ve sakinliğiyle dikkat çeken Osman Biçer ‘le ilgili Müge Anlı ‘nın şüpheleri güçlenmişti. Eşi Güldane Biçer ‘in kaybolmasının ardından geri dönmeyeceğini bilirmiş gibi kısa zaman sonra boşayıp yeniden evlenmesi ve karısını bir daha aramaması şüphe uyandırmıştı.

İşlemler İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Kayıp Şahıslar Büro Amirliği tarafından yürütülen Güldane Biçer olayında şüpheli Osman Biçer hakkında Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı 'nca soruşturma başlatıldı ve Güldane Biçer ile ilgili beklenen itiraf ve acı haber geldi. Osman Biçer eşi Güldane Biçer ‘i bıçaklayarak öldürmüş. 10 yıl evvel evden ayrılıp, başka erkeğe gittiği iddia edilen Güldane Biçer’i kocası Osman Biçer öldürmüş. Karakoldaki ifadesinde itiraf edip, eşini gömdüğü yeri de gösterdi.

Çocuklarına, annelerinin başka bir erkekle birlikte olup sizi terketti diyerek 10 yıl boyunca kandıran cani baba Osman Biçer sonunda eşi Güldane Biçeri’ i Büyükçekmece ‘de vahşice bıçaklayarak öldürdüğünü sonunda itiraf etti. Bu itirafın ardından akşam saatlerinde eşi Güldane Biçer ‘i gömdüğü yeri göstermeye çalıştı. Güldane Biçer’ i öldürdükten 1 gün sonra kazdığı çukura attığını itiraf etti. Kazı çalışmaları yapılarak Güldane Biçer bulunmaya çalışıldı. Kadavra köpekleriyle yapılan arama sonucunda Güldane Biçer ‘in cesedi 10 yıl sonra öldürülüp gömüldüğü yerden çıkarılıp Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Tutuklamanın ardından Müge Anlı mikrofonlarına “ Arkamdan iş çevirdi , namusumu temizledim , az bile yaptım , hakkediyordu  ” dedi. 10 yıl boyunca beni annesiz bırakan babam ise onu yok sayacağım diyen oğlunun sözleri hatırlatılan cani baba Osman Biçer “ oğlumdan özür diliyorum başka bir şey demiyorum ” dedi.

Güldane Biçer’ le ilgili bu acı haberin ardından ailenin acısı ikiye katlandı. “ Kızıma ne olduğunu öğrendiğim gün ölsem gözüm açık gitmez ” diyen Güldane Biçer ‘in annesi tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumduğu öğrenildi.

Sabah kuşağında yayınlanan programda cinayete kurban giden kişiler ve kayıp dosyalar üzerindeki olayları aydınlatmak üzere yaptıkları çalışmalarla dikkat çeken ve geniş bir seyirci kitlesine ulaşan Müge Anlı ile Tatlı Sert ‘ te aydınlanan olayların ardı arkası kesilmiyor.