Müge Anlı Programının Perde Arkasında Neler Yaşanıyor? Müge Anlı Özel Hayatı!

Müge Anlı Programının Perde Arkasında Neler Yaşanıyor? Müge Anlı Özel Hayatı!

Daha önce A habere katılan Müge Anlı ilginç açıklamalarda bulundu. Yaptığı açıklamada program arkası ve özel hayatından bahsetti.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla bir çok olayı çözerek izleyicileri ekrana döktü. Daha önce A Haber katılan ve yapmış olduğu açıklama ile herkesi şaşkına çevirmişti. Hem program hemde program dışında bir çok insanla diyalog  içinde olan Müge Anlı yapmış olduğu açıklamada şu sözleri ifade etti. " Çok büyük bir emek var burada. Şuanda biz buradayken çalışan arkadaşlarımız var. Şimdi buradan gideceğim ve haberci arkadaşlarımızla gelen bilgilere bakıp eleyeceğiz!" sözlerini dile getirdi. 

MÜGE ANLI ÖZEL HAYATI

Program dışında özel hayatında  pek bişey yapmadığını söyleyen Müge Anlı, normal herkes gibi bir hayatı olduğunu ifade etti. Annesi ile birlikte  yaşadığını söyeleyen yemek yapmayan eve gittiğinde de herşeyi annesinin hazırladığını söyledi.

MÜGE ANLI PROGRAMLA İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI

Özel hayatı yanı sıra programla alakalı açıklama yaptı. Tüm dikkatleri üzerine çekti. Programda yaşadığı olaylarla iç içe olan Müge Anlı'ya bu olaylardan etkilenip etkilenmediği soruldu. 

" Hiç aklımdan çıkmıyor olaylar ve çok etkileniyorum. Başım hep ağrıyor ve çok üzülüyorum, insanların etkilenmemesi mümkün değil!" açıklamasını yaptı.

Şöyle bir örnekleme yaptı, " Mesela gün içersinde üzgün insanlarla berabersiniz eğlenmeye kalktığımda suçluluk duygusu hissediyorum!" dedi.