Müge Anlı Programında Enginin Öldürüldüğü Ortaya Çıktı! Katil Babası Arif Bey Çıktı!

Müge Anlı Programında Enginin Öldürüldüğü Ortaya Çıktı! Katil Babası Arif Bey Çıktı!

Müge Anlı programında bir sır perdesi daha aydınlandı. Oğlunun kayıp olduğunu bildiren Şaziment hanım babası ile arasındaki tartışmalardan bahsetti. Canlı Yayına gelen baba Arif bey cinayeti itiraf etti.

Müge Anlı programına katılan anne Şaziment hanım ve  kızı Emine hanım. Kayıp olan oğlunu bulmaları için yardım istedi. Annesi ve kızı vermiş olduğu bazı bilgilerde. Engin'in son zamanlarda babası ile tartıştığını ve psikolojisinin bozuk olduğunu söyledi. Ayrıca babasından şiddet gördüğü öne sürülen bilgiler arasındaydı.

Arif Bey Soru Yağmuruna Tutuldu

Müge Anlı, Engin'in babasını canlı yayına davet etti. Canlı yayına katılan Arif bey'e Engin'in nereye gittiği soruldu. Arif bey'in verdiği cevap ise oğlunun kendisinden para aldığını ve Gürcistan'a gittiğini söyledi. Ayrıca bazı zamanlarda aralarında tartışma ve kavgalarında olduğunu ifade etti.

Arif bey'in konuşmaları çelişkili gelince soruların ardı arkası kesilmedi. Kimseye haber vermeden ortalıktan kaybolan Engin'in böyle bir şey yapmayacağını ifade ettiler. Daha fazla dayanamayan Arif bey şok itirafı yaptı.

Arif Bey Oğlunu Öldürdüğünü İtiraf Etti!

Daha fazla dayanamayan Arif bey önce eşi ve kızının canlı yayından çıkmasını istedi. Eşi ve kızı canlı yayından çıktıktan sonra Engin'i öldürdüğü itiraf etti. Engin'i tüfekle ateş ederek öldürdüğünü bunu isteyerek yapmadığını söyledi. Eşinden hakkını helal etmesini istedi. İzleyicler bu itiraf karşısında şok yaşadı.