Müge Anlı Programda Şaşkınlıkla Anlatılanları Dinledi!

Müge Anlı Programda Şaşkınlıkla Anlatılanları Dinledi!

Müge Anlı programında pes dedirtecek açıklama yaşandı. Bulunan şahısın yaptığı açıklama Müge Anlı ve izleyicileri şaşkına çevirdi. Müge Anlı'ya katılan şahıs ne anlattı? Müge Anlı ve İzleyiciler neden şaşkına döndü?

Her geçen programında farklı bir olay ile kendisini garip ama merak içerisinde bıraktıran Müge Anlı ’da herkesi şaşırtan bir olay daha yaşandı. Programın yeni bölümünde Melahat isimli bir kadın eşinin kaybolduğunu söyleyerek Müge Anlı’dan yardım istedi. Müge Anlı yapabileceği yardımlarda bulunsa da bulduğu detay oldukça değişikti! Eşi olan Âdem isimli şahsın ‘’Üç ayrı evimde üç sevgilim var.’’ Sözleri izleyicileri şaşırttı. 

Müge Anlı'da Son Durum!

5 Mart Cumartesi gününden itibaren eve gelmeyen Âdem isimli adam için eşi suç duyurusunda bulundu ve ardından Müge Anlıya başvurdu. Melahat Hanım eşinin şüpheli bir şekilde ortadan kaybolduğunu belirtti. Âdem Beyin arabasının ilçede yer alan bir yolda durduğunu da fark ettiğini dile getirdi. Ailesiyle birlikte yaşayan kayıp şahıs, eşini arayarak misafir geleceğini söylemiş. Sonrasında ise eşinin oğlundan bir miktar para almış. Daha sonrasındaysa zaten haber alamamışlar.

Espri yapıyoruz genelde!

Eşinin bulunmasını isteyen kadın, ‘’Biz onun aradığı telefonlara geç baksak bize her zaman kızardı. Bu sefer biz arıyoruz o açmıyor. O böyle bir şey yapmazdı. Eşimin bir an önce bulunmasını istiyorum Müge Hanım!’’ dedi. Müge Anlı ise yaptığı araştırmalardan sonra, ‘’Eşin sana gelmiş demiş ki, ben sağda solda üç evim var üçünde de üç karım var şeklinde konuşuyorum kulağına bu şekilde bir laf gelirse üzülme ben laf olsun diye konuşurum, diye bir şey söylemiş!’’ dedi.

Ardından ise kocasını bulmak isteyen kadın, ‘’Biz aramızda onları şakalaşıyoruz, espri yapıyoruz genelde.’’ Gibi lafı çevirdi. Daha sonra Âdem Beyin kumarda oynadığını söyleyen kişi borç sıkıntısında olduğunu dile getirdi. Âdem Beyin kızı ise konu hakkında ‘’Babamın arabasını birisi görmüş babam durmuş başka bir arabayla farklı bir yere gitmiş Müge Abla.’’ İfadelerine yer verdi.

Evli Kadından Borç İstiyormuş!

Olaylar iyice geliştikten sonra kaybolan kişinin arkadaşı telefon hattıyla canlı yayına bağlandı ve açıklamalarda bulundu. Kişi, ‘’Bolu’dan 4-5 aydır evli bir kadınla görüşüyordu telefonda! Kadından para istiyordu parası kalmadığında.’’ Şeklinde laflar edince eşi şok oldu. Bu seferde farklı bir kişi canlı yayına bağlanarak ‘’Benim yanıma gelecekti. Ben çok aradım gelmedi. Bana misafiri gelecek olan adamı da benim tanıdığımı söyledi. Ben gelecek kişiyi bilmiyorum ama onun gizlisi saklısı olmazdı.’’ Açıklamalarına stüdyo oldukça fazla şaşırdı. Melahat Hanım konu hakkında eline bir olumlu sonuç geçmeyince telefon kayıtlarına ulaşmak istediğini dile getirdi.