Müge Anlı Güldane Biçer Gelişmelerinde Neler Oldu?

Müge Anlı Güldane Biçer Gelişmelerinde Neler Oldu?

Müge Anlı Tatlı Sert programında Güldane Biçer aranıyor. sOND

Müge Anlı Tatlı Sert programında kayıp olan Güldane Biçer aranıyor. 10 yıldan beri kayıp olan Güldane Biçer bulundu mu? Canlı yayında gündem olan  Güldane Biçer davasına neler yaşandı? Müge Anlı Tatlı Sert programında Güldane Biçer kayıp olmasıyla birlikte kocası olan Osman Biçer tarafından dövüldüğüne dair iddialar edilmişti. Bu dövülme sonrasında Güldane Biçer artık bulunamadı. Olaylı geceden sonra ne oldu merak konusu olmuştu. Güldana Biçer olayı gelişmeler haberimizde paylaşıldı.

Müge Anlı Tatlı Sert programında kayıp kişiler geniş araştırma periyotuna alınarak araştırmalar sürdürülüyor. Yapılan araştırmalar sonucunda gerek tanık ve çevrelerden alınarak ekipler tarafından inceleniyor. Polisin de devreye girmesiyle tam seferberlik altına alınıyor. Bu durumla ilgili olarak da karanlık vakalar ortaya çıkıyor. 17 Eylül 2011 tarihinden itibaren Gülhane Biçer ortalıkta yok. Bu durum karşısında Osman Biçer tarafından mı öldürüldü merak ediliyor. Osman Biçer o gün 15.00’da pazardan ayrılıp eve doğru dönmesi şüpheleri kendine doğru çekmeye başladı.

16 Eylül akşamında ev sahibi eve gelip bazı rahatsızlıkları belirtmiş. Güldane ev sahibinin telefonundan erkekleri aradığını daha sonra onun telefonundan geri dönüldüğünü ve rahatsız edildiğini belirterek evini boşaltmalarını istemiş. Bu durumdan sonra 17 Eylül günü de bir daha görülmemesiyle birlikte şüpheleri daha kendine çeken Osman Biçer açıklaması beklendi.

Bu olay ilgili de Güldane Biçer’in kocası  “Tartışma yaşadığımız gece ben kendime hakim oldum" dedi. Güldane Biçer kavgası bundan daha öncede yaşanmıştı. Yaşanan olayda Güldane Biçer dişini kırmıştı. Güldane Biçer kaybolmasından sonra 6 ay sonra boşanıp olup ve karısını bir kez bile aramamıştı. Eşi kaybolduğunda ise 3 gün sonra çocuklarını yurda vermek başvuruda bulunmuş. Böylece dikkatleri çok üzerine çekti.

Güldane Biçer Bulundu mu?

Güldane Biçer halen kayıp olarak bulunmaya çalışıyor. Detaylar araştırılmaya başladı. Şu anda şüpheli olarak Osman Biçer bulunuyor. Tüm dikkatleri de kendi üzerine çekti. Güldane Biçer 10 yıldan beri bir anda sırra kadem bastı. Müge Anlı ekibiyle birlikte çalışarak bulmaya çalışıyor.