Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Yetenekli Oyuncu Damla Colbay’ın Şoke Eden Değişimi! Görenler Gözlerine İnanamadı

Yetenekli oyuncu Damla Colbay stilinde değişiklik yaptı. Hekimoğlu dizisinde büyük çıkış yakalayan güzel oyuncu Damla Colbay, kısa sürede birçok kişinin sevgisini kazandı. Ünlü oyuncu yeni stili ile kameralara yakalandı. İşte haberin detayları...

Yetenekli Oyuncu Damla Colbay’ın Şoke Eden Değişimi! Görenler Gözlerine İnanamadı

28 yaşında ki Damla Colbay kariyerinin en güzel vakitlerini geçiriyor. Damla Colbay, Kaan Yıldırım Okan Yalabık, Ebru Özkan, Timuçin Esen ve Aytaç Şaşmaz gibi isimlerle birlikte oyunculuğunu yaptığı ‘Hekimoğlu’ dizisine beklenmedik bir şekilde veda etmişti.

Dizide Dr. Zeynep Can karakterini canlandıran Colbay, Kanal D’nin ilgiyle seyredilen ‘Hekimoğlu’ dizisinin final yapmasına 5 bölüm kala diziye veda etmişti. Güzel oyuncu diziden ayrıldıktan sonra ilk iş saçlarını kestirdi ve tatile çıktı.

Damla Colbay, oyunculuk kariyeri hakkında konuştu

Damla Colbay, oyunculuk kariyeri hakkında konuştu. Damla Colbay Sevgilisi yani Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Dr. Ali Osman ile birlikte tatilin tadını çıkarıyor. Instagram üzerinden bol bol tatilden kareleri de paylaşıyor.

Yaptığı bir röportajda, oyunculuk kariyerine tam zamanında ve doğru ekiplerle başladığını düşündüğünü söyleyen güzel oyuncu Colbay; ‘Umarım bundan sonrası için de böyle devam eder. Film, dizi ya da tiyatro sahnesinde sağlığım yerinde olduğu sürece var olmak istiyorum.’ açıklamasını yapmıştı.

Güzel oyuncu İngilizce dersleri aldığını itiraf etti!

Güzel oyuncu İngilizce dersleri aldığını itiraf etti! Pedro Almodóvar hayranı olduğunu da belirten Colbay, en büyük hayalinin belki bir gün ünlü yönetmenin bir filminde oynamak ve Oscar almak olduğunu açıklamıştı.

‘Colbay verdiği röportajda sözlerini; ‘Son dönemde İngilizcemi ilerletmek için çalışıyor, özel dersler alıyorum. Önüme çıkan her şey bana İngilizcemi geliştirmemi söyler gibiydi. Yaşımın genç olması bu anlamda beni motive ediyor. Umarım uluslararası bir yapımda rol alabilirim.’ şeklinde sürdürmüştü.

Colbay videoya, ‘Tatilde yaptığımız tüm yüzme yarışmalarını kazanmanın haklı gururu’ yazarak sevgilisini de etiketlemeyi unutmadı.

Yazar: Haberci
<