Euro 37,99 %0,29
Dolar 34,00 %-0,15
Sterlin 45,26 %0,59
Altın 2.827 %0,89

Yeni Evli Merve Boluğur Kayınvalidesiyle Anlaşabiliyor mu? Paylaşımlar Tüm Detayları Ortaya Koydu!

Merve Boluğur'dan gelen açıklamalar şok etkisi yaratıyor. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detaylar ve dahası yanıt buldu. Öte yandan Boluğur'un kayın validesiyle iyi anlaştığını gösteren paylaşımı da büyük ses getirdi. İşte detaylar ve dahası haberimizde...

Merve Boluğur

Merve Boluğur'un kayınvalidesiyle iyi anlaştığı belirtildi. Yaptığı sosyal medya paylaşımları ile farkını ortaya koyan ünlü isim Boluğur, dikkatleri üzerine çekti. Eşi Mert Aydın'ın yanı sıra eşinin annesi ve babası ile arasından su sızmadığını gösterdi. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda dikkatleri üzerine çekiyor. Ünlü isimle ilgili bizleri neler beklemekte yanıt bulacak. Öte yandan merak edilenleri sizlerle paylaşacağız.

Kayınvalidesini Paylaştı!

Öte yandan Merve Boluğur'un paylaşımları büyük ses getirmeye devam ediyor. Kayınvalidesini paylaşarak aralarının iyi olduğunu gösteren bir not düştü. Attığı hikayeye “Kayınvalidem beni seviyor, buldu benim gibi çılgın gelini” açıklamasını yaptı. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara da değinildi.

Evliliği ile Gündemdeydi

Merve Boluğur giydiği gelinlik ve evliliği ile gündeme gelmişti. Ünlü ismin sosyal medya hesabını sık sık kullanması ve ona göre paylaşım yapması dikkat çekti. Dolayısıyla bu gelişme sonrasında bizleri nelerin bekleyeceği yanıt bulacak. Öte yandan bilinmeyenlere de yer vermeye devam ediyoruz.

Yazar: Haberci
<