Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor Yarışmacısı Acun Ilıcalı'ya Kafa Tuttu! TV8'de Ortalık Karıştı..

Acun Ilıcalı ve Batuhan Karacakaya'nın tartışmasından sonra yeni bir gelişme yaşandı. Yarışmacının yaptığı yorum dikkat çekti. TV8 ve Survivor'a gönderme yaptığı iddia ediliyor. Acun Ilıcalı, bu sözlere karşı nasıl bir yanıt verecek? İşte güncel gelişmeler ve dahası haberimizde...

Batuhan Karacakaya annesi ve acun ılıcalı

Survivor yarışmacısından gelen hamle herkesi şaşkına çevirdi. Acun Ilıcalı'nın programında yarışan Batuhan Karacakaya, finale kalamadığı için tepki dolu ifadeler kullanmıştı. Sonrasında ise TV8'deki yarışma final yapınca Acun Illıcalı'dan yanıt gecikmemişti. Özellikle de annesinin tepkisi sosyal medyada gündem olmuştu. Peki ya şimdi eski yarışmacı nasıl bir paylaşımda bulundu? Ödül olarak kazandığı araba da elinden alınınca dikkat çeken gelişmeler meydana geldi.

Batuhan Karacakaya'dan Olay Açıklama!

Batuhan Karacakaya, arkadaşının paylaşımının altına ‘’Kanadımızı kırdılar be’’ yorumunda bulundu. Yaptığı bu hamle ile Acun Ilıcalı'ya gönderme yaptığı ifade edildi. Peki ya Acun Ilıcalı'dan bu paylaşıma bir yanıt gelecek mi? İkili arasındaki gerilim son dönemde iyice tırmanmıştı.

Acun Cevapsız Kaldı!

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın henüz yanıt vermediği belirtildi. Genel olarak polemiğe girmeyi sevinmeyen ünlü isim, dikkat çeken açıklamalar yapmak yerine sessiz kalmayı tercih etti. Dolayısıyla güncel gelişmeler ve dahasını sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz.

Yazar: Haberci
<