Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Survivor All Star Yarışması Başlamadan Olanlar Oldu! Acun Ilıcalı'nın Aldığı Karar Herkesi Şaşırttı!

TV8 ekranlarının en çok sevilen yarışmalarından biri olan Survivor All Star, yarışmacılarını açıkladı. Alınan bilgiler neticesinde Batuhan Karacakaya bombayı patlatan isim oldu. Acun Ilıcalı'nın sağ kolu olarak bilinen bir isim Survivor All Star'a girme kararı aldı. İşte haberin tüm detayları...

Survivor All Star

Acun Ilıcalı, 3 senedir Survivor All Star düşündüklerini söyledi. Bunun ardından seyircinin de All Star istediğini söyleyen Acun Ilıcalı, şu an banko isimlerden Berkan, Anıl, Sercan gibi isimlerin bulunduğunu belirtti. Bunun dışında kızlardan ise Elif, Evrim, Seda ve Sude gibi isimlerin All Star'da bulunacağını açıkladı. Fakat bu isimlere teklif götüreceklerini söyleyen Acun Ilıcalı All Star Ünlüler ve All Star Gönüllüler olarak ikiye ayrılacağını dile getirdi.

All Star kadrosu resmen belli oldu

Ata Benli ise kadroda Sercan Yıldırım, Damla Cankılıç, Ogeday Girişken, Mert Öcal, Hikmet Tuğsuz, Elif Gönen, Barış Murat Yağcı, Berkay Yuvakuran, Turabi, Nagihan Karadere ve Nisa Bölükbaşı gibi isimlerin olacağını söyledi. Bunun dışında Batuhan Karacakaya, Evrim Keklik, Furkan Kızılay, Gizem Kerimoğlu, Semih Öztürk, Berkan Karabulut, Anıl Berk Baki, Nagihan Karadere ve Seda Ocak gibi isimlerin de Survivor All Star'da olacağını açıkladı.

Hakan Hatipoğlu yarışmaya dahil olacak mı?

Acun Ilıcalı ağırlıklı bir dönemin olacağını söyledi. Şu an All Star istediklerini banko isimlerin ise akıllarında olduğunu dile getirdi. Survivor yarışmasına damga vuran Hakan Hatipoğlu'nun da yarışmanın son ismi olduğu söyleniyor. Bunun dışında Berkay Yuvakuran ve Batuhan Karacakaya gibi isimler ardından Hakan Hatipoğlu gibi isminde All star'a gireceği iddia edildi. Survivor Panorama ekibinde bulunan bir bilgi ise Hakan Hatipoğlu'nun Survivor yarışmasının kaderini değiştireceğini söylüyor.

Yazar: Haberci
<