Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Sibel Can'ın Yıllar Önce Çekildiği Çıplak Fotoğraf Gündem Oldu! Meğer Arkasındaki Hikaye Başkaymış!

Sibel Can'ın fotoğrafları ortaya çıkınca herkes şok oldu kaldı. Öyle ki güncel gelişmelerle birlikte 27 yıl önceki olay tekrardan gündeme geldi. Peki ya o dönem Sibel Can'ın üstsüz fotoğrafını çeken Ayhan Kimsesizcan, nasıl bir açıklamada bulundu?

sibel can

Sibel Can, bundan 27 yıl önce kadar üstsüz bir şekilde oturduğu villanın balkonunda görüntülendi. O dönem popüler olan bu fotoğrafla ilgili fotoğrafı çeken Ayhan Kimsesizcan'ın açıklamaları gündem oldu. Dolayısıyla bu detaylarla birlikte çeşitli ifadelere yer verildi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği detayları sizlerle paylaşacağız.

sibel-can.jpg

Ayhan Kimsesizcan Açıkladı!

O dönem yaşananları açıklayan fotoğrafcı Ayhan Kimsesizcan, yaptığı açıklama ile dikkatleri üzerine çekti. Olanları anlatmaya başladı: “Sibel Can’ın Fethiye’deki sosyetik tatil köyü Hillside’da olduğu haberi magazin bölümünün şefi Bekir Saçar’a geldi. O zaman 26 yaşında olan Sibel Can bikiniyle denize, havuza giriyormuş. Bu istihbaratın geldiği 25 Mayıs 1996 Cumartesi günü bir oda tutup müşteri gibi Hillside’a gittim. Uçak, yol derken saat 21.00’de otele ulaştım. Baktım Sibel Can yemek salonunda. Beni tanır diye hiç ortalarda görünmeden, bir sandviç alıp odaya kapandım.”

“Sabah 8.30’da kahvaltıya indim. Sibel Can yine oradaydı. Aynı hızla salondan çıktım. Sibel Can’ın kaldığı villaya hakim bir noktayı seçtim ve havuz başında şezlongumu o yöne çevirip sözüm ona güneşlenmeye yattım. Teleobjektif takılmış fotoğraf makinem havlumun altındaydı. Sibel Can havuza geldi. Burun burunayız. Etrafta otelin güvenlik görevlileri de var. Makineyi alsam ve Sibel Hanım’a doğrultsam kıyamet kopacak. Hiç oralı olmadım, yüzüstü yatmaya devam ettim.”

Yazar: Haberci
<