Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

RTÜK Düğmeye Bastı! Konuşanlar Programı Kaldırılıyor!

Konuşanlar programının aldığı ceza sonrası önemli gelişmeler yaşanıyor. Pek çok kişi neler olacağına ilişkin şimdiden fikir üretmeye başladı. Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklama yapacak mı? EXXEN'den kaldırılacağı iddia edilen Konuşanlar için RTÜK devreye girdi. İşte programla ilgili son detaylar...

s-601236ef30320c5684721bc3558ab5715be1ad07.

Konuşanlar programının almış olduğu ceza herkesi şaşırttı. Hem para cezası hem de 44. bölümün yayından kaldırılması sonrasında şok gelişmeler yaşandı. Üstelik EXXEN'deki programın katalogdan da kaldırılacağı haberi geldi. RTÜK'ün EXXEN'e 7 gün süre sunması da dikkat çekti. Peki şimdi Konuşanlar programının akıbeti nasıl olacak? Programın 44. bölümü neden ceza aldı?

Konuşanlar Neden Ceza Aldı?

Konuşanlar programının ceza almasındaki temel sebebin izleyiciye edilen küfür olduğu belirtildi. Karşılıklı küfürleşmeler sansürlense de RTÜK'ün gözünden kaçmadı. Yapılan aylık toplantı ile birlikte 14 Aralık sonrası Konuşanlar programının ceza almasına karar verildi. Bu ceza ile birlikte programın varlığı da tehlikeye girdi.

Konuşanlar EXXEN'den Kaldırılacak mı?

Öte yandan Konuşanlar'ın kalıcı olarak kapatılıp kapatılmayacağı merak ediliyor. Tüm bölümlerin silinmesi karşısında pek çok kişinin tepki göstereceği de bilinmekte. EXXEN platformunun en sevilen içerikleri arasında bulunduğu için Acun Ilıcalı'nın da konuyla ilgili nasıl bir açıklamada bulunacağı merak edildi. Sosyal medyada kullanıcıların tepki göstermesiyle birlikte neler yaşanacak belli olacak.

Yazar: Admin
<