Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oktay Kaynarca, Acun Ilıcalı'yı Yerden Yere Vurdu! Tüm İddiaların Yalan Olduğu Ortaya Çıktı!

Yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca 6 sezon boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başrol oyuncusu olarak kadroda yer aldı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Hızır Çakırbeyli karakterini canlandıran yetenekli oyuncu sergilediği performansı ile de ön plana çıktı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Dizisinde Değişiklikler Çok Konuşulacak!

Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır karakterinin ardından fenomen olan Oktay Kaynarca performansı ile izleyicilerden tam not aldı. İşte haberin tüm detayları...

Yetenekli oyuncu dizi ile ilgili sosyal medyada birtakım açıklamalar yaptı. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile alakalı iddialar gündemi bir hayli meşgul etti. Ortaya çıkan sorunun çalışanlar ya da oyuncularla alakalı olmadığını söyleyen Oktay Kaynarca çekimlerin yapılmayacağı yönünde de bilgilendirme mesajı paylaştı. Bunun dışında Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka bir kanala geçmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını da belirtti. Dizi ile alakalı birçok asılsız haberin olduğunu dile getiren Oktay Kaynarca tamamen tıklama almak için böyle haberlerin yapıldığını söyleyerek dizi severleri uyarmayı ihmal etmedi.

Oktay Kaynarca, Acun Ilıcalı iddialarını yalanladı!

Oktay Kaynarca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için şu an herhangi bir çekimin yapılmadığını da belirtti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin devam etmeyeceğini söyleyen Oktay Kaynarca böyle bir bilgiye sahip olduklarını fakat bu bilgi dışında herhangi bir şey bilmediklerini de ifade etti. Yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin başka bir kanal ile görüşme yapmadığını da vurguladı. Bunun dışında Acun Ilıcalı'nın Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi için devreye girdiğini ve bu dizinin TV 8'de izleyiciler ile buluşacağına dair çıkan iddiaların gerçek dışı olduğunu aksetti. Yetenekli oyuncu Oktay Kaynarca Acun Ilıcalı ile herhangi bir görüşme yapılmadığını bu iddiaların yalan olduğunu dile getirdi. Bu haberlerin dezenformasyon olduğunu da açıkladı.

Kendi adına konuşan Oktay Kaynarca hiçbir televizyon ile bu doğrultuda bir görüşme yapılmadığını belirtti. Kendisinin bundan başka herhangi bir bilgiye sahip olmadığını dile getiren Oktay Kaynarca yalan haberlerin sosyal medyada dolaştığını ve hepsinin tıklanma almak için böyle bir girişimde bulunduğunu aksetti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile alakalı haberler üretildiğini söyleyen Oktay Kaynarca yalan iddiaların haber haline getirildiği söyleyerek tek amaçlarının tıklanma olduğunu resmi açıklama yapılmadığı sürece de her şeyin yalan olduğunu ifade etti.

Yazar: Haberci
<