Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Oğuzhan Koç'un Bıyık Bırakmasının Nedeni Şimdi Belli Oldu!

Oğuzhan Koç'un bıraktığı bıyık büyük ses getirmişti. Gelinen noktada ünlü ismin bıyığına dair çeşitli açıklamalarda bulunuldu. Peki ya ünlü şarkıcı neden imajını değiştirme kararı aldı? Konser sonrasında kendisiyle ilgili şaşırtıcı bir gerçek ortaya çıktı.

Oğuzhan Koç bıyık

Oğuzhan Koç, bıraktığı bıyık ile gündemdeydi. Sonrasında ise ünlü ismin neden bıyık bıraktığı anlaşıldı. Konserlerde yeni imajı ile görüntülenen ünlü isim, dikkatleri üzerine çekiyordu. Gelinen noktada kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Ünlü isme dair bilinmeyenler ve çok daha fazlasını sizlerle paylaşıyoruz.

Şarkıcı Neden Bıyık Bıraktı?

Diyarbakır konserinde bıyıklı gözüken Oğuzhan Koç, dikkatleri üzerine çekti. Bu gelişme ile birlikte kendisinin bıyık bırakma nedeni de açıklandı. Sinema filmi için çalışmalarının sürdüğü belirtiliyor. Dolayısıyla ünlü isme dair bu gelişmeler ve dahası ortaya çıktı. Oğuzhan Koç ile ilgili bu detay dikkatleri üzerine çekti. Kendisinin hem şarkıcı hem de oyuncu olduğu göz önünde bulundurulunca, sinema filmi için böylesine bir hamlede bulunması dikkat çekti.

Filmin Konusu Merak Ediliyor

Öte yandan Oğuzhan Koç'un canlandıracağı karakter bir yana hangi filmde oynayacağı da soruluyor. Bu noktada henüz bir açıklama yapılmış değil. Güncel gelişmeler ve çok daha fazlasını sizlere ileteceğiz. Peki ya bizleri başka hangi detaylar bekliyor? İşte bu noktada fırsatları da sizlerle paylaşcağız.

Yazar: Haberci
<