Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Nihal Candan'ın Gizli Fotoğrafları Basına Sızdırıldı! Nihal Candan'ın İddiaları Yalan Çıktı!

Survivor ve İşte Benim Stilim gibi yarışmalar ile meşhur olan Nihal Candan'ın estetiksiz hali herkesi şaşkına çevirdi. Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nihal Candan, sadece badem göz yatırdığını ve dudaklarının estetik olmadığını dile getirdi. Bunun ardından herkesi şoke eden fotoğraflar gündeme geldi. İşte haberin tüm detayları...

Nihal Candan

26 yaşında olan Nihal Candan'ın eski fotoğrafları ortaya çıktı. Bunun ardında sosyal medyada gündem olan Nihal Candan'ın bu konuda açıklama yapıp yapmayacağı ise merak söz konusu oldu. Nihal Candan’ın estetik iddialarına cevap verip vermeyeceği merak söz konusu olurken, sosyal medyada gündem olan fotoğraflar herkesi şaşkına çevirdi.

Nihal Candan’ın estetiksiz fotoğrafları gündem oldu

Sosyal medyayı aktif bir şekilde kullanan Nihal Candan eski hali ile adeta gündem oldu. 26 yaşında olan Nihal Candan Survivor ve İşte Benim Stilim gibi yarışmalara katılarak şöhrete kavuştu. Bunun ardından Nihal Candan'ın estetiksiz fotoğraflarını görenler ise şaşkınlığını gizleyemedi. Survivor ve İşte Benim Stilim gibi yarışmalar ile ün kazanan Nihal Candan, bu fotoğrafların ortaya çıkmasının ardından herhangi bir açıklama yapmayarak sessiz kalmayı tercih etti.

Sadece iki estetik ameliyat geçirdiğini iddia etti

Nihal Candan geçtiğimiz aylarda estetik yaptırdığını açıklamıştı. Çok estetik yaptırdığını düşündüklerini söyleyen Nihal Candan göğüslerinin kilo alıp vermekten dolayı deforme olduğunu açıkladı. Bunun ardından ‘yer çekimi diye bir şey var maalesef göğüslerim estetik’ diyerek badem göz ameliyatı olduğunu itiraf etti. Fakat başka estetik yaptırmadığını söyleyen Nihal Candan dudaklarının orijinal olduğunu her sabah fırçaladığını dile getirdi. Dudaklarında herhangi bir işlem olmadığını savunan Nihal Candan, bu gibi bir durumda kimseden saklamayacağını açıkladı.

Nihal Candan’ın sessizliği dikkatlerden kaçmadı

Nihal Candan'ın bu açıklamalarının ardından çıkan estetiksiz fotoğrafları hayranlarını şaşkına çevirdi. Fotoğrafların sosyal medyada gündem olmasının ardından Nihal Candan’ın sessiz kalması gözlerden kaçmadı. Survivor ve İşte Benim Stilim gibi yarışmalara katıldığı esnada estetiksiz halleri sosyal medyada gündem oldu. Nihal Candan takipçileri, Candan’ın kesinlikle estetik yaptırdığını savunuyor.

Yazar: Haberci
<