Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Şef'in Kızı Sude Yalçınkaya'nın Verdiği Poz Babasını Fena Kızdırdı!

TV8'deki MasterChef'ten tanınan Mehmet Yalçınkaya, yine gündemdeki yerini aldı. Mehmet Şef'in kızı öyle bir şey yaptı ki duyanlar şok olup kalacak. Öte yandan kendisiyle ilgili bilinmeyenlere yer veriliyor. Sude Yalçınkaya'nın elbisesi magazin gündemine oturdu. İşte detaylarıyla birlikte yaşananlar...

Masterchef Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya

Mehmet Şef'in kızı olarak bilinen Sude Yalçınkaya, babasıyla birlikte oynadığı reklam ile ün kazanmıştı. Sonrasında ise kendisini daha sık ekranlarda görmeye başladık. Öte yandan sosyal medyadaki takipçi sayısı da arttı.

Giydiği Elbise Dikkat Çekti

Sude Yalçınkaya'nın giydiği elbise dikkat çekti. Bu gelişme sonrasında pek çok kişinin yakından detayları takip ettiği belirtiliyor. Öte yandan siyah elbisesi ile bir süre gündemde kalabilir. Babasının kıyafetine tepki gösterip göstermediği merak ediliyor. Çünkü elbiseyi kendisine yasakladığı iddia edildi.

Takipçi Sayısı Bir Anda Arttı!

Öte yandan Sude Yalçınkaya'nın takipçi sayısı bir anda arttı. Kimse böyle bir gelişme beklemiyordu. Yaşananlarla birlikte çeşitli detaylar gözler önüne serildi. Şimdi ise büyük bekleyiş sürmekte. Bakalım ne gibi gelişmeler gündeme gelecek yakında ortaya çıkması muhtemel.

Yazar: Haberci
<