Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Mehmet Ali Erbil Bu Sefer Seda Sayan Hakkında Neler Açıkladı Neler...

Mehmet Ali Erbil'in hem Seda Sayan hem de Acun Ilıcalı ile ilgili söyledikleri dikkatle dinlendi. İkili arasındaki güncel gelişmelere değinildi. Pek çok kişi neler olduğunu anlamaya çalışıyor. Seda Sayan'ın sevgilisiyle yaş farkı çok konuşuluyordu. Acun Ilıcalı Erbil'i kara listeye mi aldı? İşte detaylar...

mehmetalierbil.

Mehmet Ali Erbil, yakın zamanda 7. defa evlenmeye hazırlanan Seda Sayan için önemli sözler söyledi. İkilinin arasının iyi olduğu biliniyor. Dolayısıyla arkadaşının neler söyleyeceği merak konusu haline geldi. Magazin gündemini sarsan bu olayla birlikte Seda Sayan'a gelen destek mesajları iyice arttı. Mehmet Ali Erbil, ikilinin mutlu olmasını istiyor. Dolayısıyla yapılacak açıklamalar da ona göre şekillendi.

Erbil Destek Verdi!

Mehmet Ali Erbil, yaptığı açıklamada ''Seda Sayan'ın 7. evliliği hayırlı uğurlu olsun. İnşallah mutlu olur bunu çok hak ediyor. Yaş farkını hiç bir şekilde konu etmemeleri gerekiyor. Kalbin yaşı olmaz ki. Bu bir programlama işi değil. Aşkın yaşı olmaz'' sözlerine yer verdi. Dolayısıyla Seda Sayan ve evleneceği kişiyle ilgili yaş farkı muhabbetine girilmesinin doğru olmadığını vurguladı.

Acun'u da Övdü!

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın Mehmet Ali Erbil'i TV8'de kara listeye aldığına dair iddialara yanıt verdi. Mehmet Ali Erbil, Acun'un böyle bir şey yapmadığını ve kendisinin TV8'de pek çok canlı programa çıktığını söyledi. Haliyle Acun Ilıcalı'nın başarılı bir girişimci olduğunu da ekledi.

Yazar: Haberci
<