Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Masumlar Apartmanı Dizisinin Han’ı Dizide Evlenemedi Ama Gerçek Hayatta Evleniyor!

Ünlü oyuncu Birkan Sokullu 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Eda Gürkaynak ile kameralara yansıdı. Ünlü oyuncu Arnavutköy'de sevgilisi ile birlikte görüldü. İkilinin evlilik açıklaması ise dikkatlerden kaçmadı. İşte haberin tüm detayları...

masumlar apartmanı han

TRT 1 ekranlarında ilgi ile izlenen Masumlar Apartmanı dizisinde Han karakterine hayat veren Birkan Sokullu önceki akşam kameralara yansıdı. 2 yıldır birlikte olduğu sevgilisi Eda Gürkaynak ile Arnavutköy'de görüntülenen Birkan Sokullu evlilik iddiaları ile gündeme geldi. Bunun ardından sosyetik güzel Eda Gürkaynak yeni bir projesi olduğunu belirtti. Projesi hakkında açıklama yapan Eda Gürkaynak ikinci el bir pazar yeri için yatırım yaptığını o yüzden yoğun bir şekilde çalıştığını ifade etti.

Eda Gürkaynak’tan açıklama gecikmedi!

Birkan Sokullu'nun sevgilisi Eda Gürkaynak gazetecilerin sorularını yanıtladı. Basın mensupları güzel sosyetik Eda Gürkaynak’a bir oyuncu ile aşk yaşamanın zor olup olmadığına dair soru yöneltti. Bunun ardından Eda Gürkaynak Birkan Sokullu ile olmanın kendisini zor gelmediğini dile getirdi. Açıklamalarına devam eden ünlü sosyete Eda Gürkaynak Birkan Sokullu’nun dünyasını sevdiğini ve ondan beslendiğini ifade etti. Bunun ardından anne ve babasının da Birkan Sokullu çok sevdiğini söyleyen Eda Gürkaynak iyi anlaştıklarını da belirtti.

Birkan Sokullu evlilik planları hakkında konuştu

Kameraların objektifine yansıyan Eda Gürkaynak ve sevgilisi Birkan Sokullu gazetecilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Ardından evlilik iddialarına dair sorulan soruları yanıtlayan Eda Gürkaynak ailesinin Birkan Sokullu’yu tanıdığını dile getirdi. Şu an için evlilik planı yapmadıklarını söyleyen Eda Gürkaynak ve Birkan Sokullu ikilisi böyle mutlu olduklarını ve nikah için acele etmediklerini de sözlerine Eda Gürkaynak ve Birkan Sokullu hayranları ise ikilinin ne zaman evleneceğini merak ediyor. Sevgilisinin açıklamalarının ardından Birkan Sokullu da mutluluklarını kendi çevreleri ile paylaşmaya devam ettiğini ifade etti. Açıklamalarını sürdüren ünlü oyuncu Birkan Sokullu sinerjilerinin çok yüksek olduğunu ve sürekli böyle devam etmesini umduğunu aksetti. Ardından evlilik konusu ile alakalı herhangi bir negatif yargısı olmadığını her şeyin nasip ve kısmet işi olduğunu söyleyen Birkan Sokullu sözlerine son verdi.

Yazar: Haberci
<