Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kırmızı Oda Sadi'nin Başına Gelmeyen Kalmadı! Erkan Petekkaya'dan Şoka Edici İtiraf Geldi!

Öyle Bir geçer Zaman Ki, Dila Hanım ve Paramparça gibi diziler ile adını duyuran Erkan Petekkaya yeteneği ile kısa sürede ön plana çıkmıştı. Yakışıklı oyuncu birçok dizide başrol alarak milyonların sevgilisi haline geldi. Bunun ardından ünlü oyuncu Erkan Petekkaya dolandırıldığını itiraf etti. İşte haberin tüm detayları...

kırmızı oda sadi

Kırmızı Oda dizisine konuk oyuncu olarak katılan Erkan Petekkaya, Sadi karakterine hayat verdi. Bu karakter ile milyonlarca kişinin yüreğine dokunan Erkan Petekkaya şu an Star TV'de Sana Söz adlı dizide Ömer komiseri canlandırıyor. Yetenekli oyuncu verdiği bir röportajda herkesi şaşkına çevirmeyi başararak dolandırıldığını açıkladı.

Petekkaya, hayalini açıkladı

Sana Söz isimli dizide Ömer komiseri canlandıran yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya kazanımlarını ticarete yatırdığını dile getirdi. Bunun ardından yaptığı seçimlerin pek doğru olmadığını söyleyen yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya bu konuda iyi olmadığını ve dolandırıldığını itiraf ederek gündeme geldi. Oyunculuk kariyerinde kazandığı parayı ticarete yatıran ünlü oyuncu Erkan Petekkaya 2,5 yıl önce dolandırıldığını anlattı. Profesyonel dolandırıcılara denk geldiğini söyleyen 50 yaşındaki oyuncu Erkan Petekkaya ticaretin kendine göre olmadığını da söyledi. Şu an ise Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Sana Söz isimli dizide Ömer komiser karakterine hayat veren Erkan Petekkaya kendisi hakkında merak edilen soruları da yanıtlamayı ihmal etmedi. Çok çabuk parladığını söyleyen yetenekli oyuncu sinirinin de hemen geçtiğini aksetti. Kindar bir insan olmadığını hata yaptığında özür dilediğini dile getirdi. Bu zamana kadar kimseye yanlış yapmadığını söyleyen Erkan Petekkaya bilerek yanlış yapmayacağını hayatı sevdiğini ve dünyayı gezmeyi sevdiğini de sözlerine ekledi. Ailesi ile birlikte 30'dan fazla ülkeye gezdiğini söyleyerek hayalin tekne ile dünyayı gezmek olduğunu belirtti.

Sadi karakterinden etkilendiğini açıkladı

Kırmızı Oda isimli dizide Sadi karakterine hayat veren yetenekli oyuncu performansı ile adeta göz doldurdu. Sadi karakterinin kendini çok etkilediğini söyleyerek meslek hayatında bu karakterin özel bir yeri olduğunu da aksetti. Büyük bir zevkle ve keyif ile oynadığını söyleyen Petekkaya seyircinin de bu karakteri çok sevdiğini bundan dolayı mutlu olduğunu sözlerine ekledi. Sahici bir şekilde rolleri hayat verdiğini söyleyen Erkan Petekkaya işini sevdiğini ifade etti. Ardından bir dizinin tutup tutmayacağını anlatmanın zor bir süreç olduğunu eskiden senaryoya baktığında bir parça anladığını aksetti. Şu an ise yapımcı ve oyuncunun bunu anlamadığını fakat senaristlerin anladığını kesin tutacak denen bir şeyin olmadığını bu sürecin yıpratıcı geçtiğini sözlerine ekledi.

Yazar: Haberci
<