Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Kerem Bursin, Hande Erçel Aşkına Nazar Değdi! Hande Erçel Az Önce Açıkladı!

Sen Çal Kapımı üzerinden başlayan aşk uzun süreden beri çalkantılı bir şekilde devam ediyordu. Son zamanlarda sıklıkla ayrılık iddiaları da çoğaldı. Kerem Bursin ve Hande Erçel ayrıldılar mı detaylar haberimizde.

hande erçel ayrılık

Uzun süreden beri Hande Erçel ve Kerem Bursin arasındaki ilişki konuşuluyordu. Hayranları tarafından sürekli olarak takip edilen çift ayrılık iddiaları da sosyal medya üzerinden konuşulmaya başladı. Takipçileri de bu konuya üstüne düşerek araştırmalar yapmaya başladı. Daha önce de çeşit çeşit ayrılık iddiaları da yer almaya başlamıştı. Yapılan haberler asılsız çıkmasıyla takipçilerin de içi rahatlamıştı. Tekrardan ayrılık iddiaları alevlenmeye başladı.

Kerem Bursin Hande Erçil ayrılık açıklaması şu ana kadar gelmedi. Ancak bu tür iddiaları yükseltebilecek bazı olaylarda meydana geliyor. Çiftin takipçilerine herhangi bir açıklaması bulunmamakta. Bu durumdan ilerleyen zamanlarda net bir şekilde görebileceğimiz haberlerde gelecektir.

Bu tür haberlerde ünlü çiftin sosyal medya üzerinden takip ederek de durumlarınızı anlayabilirsiniz. Sen Çal Kapımı projesiyle birlikte oldukça takipçi kazanan iki oyuncu ilerleyen zamanlarda farklı projelerde görebiliriz.

Yazar: Haberci
<