Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Yeni Sevgilisi Türkiye'yi Ayağa Kaldırdı! İbo'nun Sevgilisinin Yaşını Duyanlar Mahvoldu!

İbrahim Tatlıses ile ilgili aşk iddiası yanıt buldu. 21 yaşındaki Berka Gül ile aşk yaşadığı iddia ediliyordu. Gelinen noktada kendisine ilişkin neler söyledi? Güncel gelişmeler ve dahası haberimizde yerini alacak. İbrahim Tatlıses'in yeni sevgilisi olduğu iddia edilmekte.

İbrahim Tatlıses Z Kuşağına Gözünü Dikti! İbrahim Tatlıses'e Z Kuşağından Tepki..

İbrahim Tatlıses'in 21 yaşındaki bir kadın ile sevgili olduğuna yönelik iddialar gündeme gelmişti. Hatta kaza geçirdiği gün kendisinin yüzünün gözükmemesi için yoğun çaba sarf edildiği iddiaları büyük ses getirdi. Bu bağlamda merak edilenler tek tek yanıt bulacak. Öte yandan kendisiyle ilgili neler biliyoruz? Güncel gelişmeleri sizlerle paylaşmayı sürdüreceğiz.

Berka Gül ile Aşk mı Yaşıyor?

İbrahim Tatlıses'in Berka Gül ile aşk yaşadığı iddiası büyük ses getirdi. Bu noktada magazin programları da sürekli olarak Tatlıses'in olayını konuşmaya başladı. Ancak Tatlıses'in asistanından gelen açıklama ise her şeyi ortaya çıkardı.

Asistanı Her Şeyi Anlattı!

İbrahim Tatlıses'in asistanından gelen açıklamada "Berka, İbrahim Tatlıses'in sevgilisi değil asistanı. Yemek yemesinde yardımcı oluyor... Benim yerime onu görevlendirmiştik.” sözlerine yer verdi. Öte yandan "Berka çok genç bir kız, hukuk öğrencisi, böyle anılması çok doğru değil. Her İbrahim Bey'in yanında görünen kadın sevgilisi gibi anılması hepimizi rahatsız ediyor" açıklamasında bulunuldu.

Yazar: Haberci
<