Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

İbrahim Tatlıses'in Çarşafı Bir Anda İfşa Oldu! Kaza Anında Çarşafla Gizlenmişti

İbrahim Tatlıses'in kaza anında çarşaf kullanması şaşırtmıştı. Bu gelişme ışığında bizleri neler bekliyor? Güncel detaylar ve çok daha fazlası yanıt bulacak. Öte yandan merak edilenler de tek tek açıklanıyor. Sakladığı kişi sonunda ortaya çıktı.

ibrahim tatlıses kaza

İbrahim Tatlıses'in geçtiğimiz haftalarda geçirdiği kaza hala çok konuşuluyor. Çünkü kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Şimdi ise gelinen noktada bazı gelişmeler yaşanacak. İbrahim Tatlıses'in neden çarşafla gizlenerek çıktığı merak edilirken bir anda açıklama yapıldı.

İbrahim Tatlıses'in Yeni Sevgilisi Var!

Onur Akay'ın yapmış olduğu sosyal medya açıklaması büyük ses getirdi. Pek çok kişinin yakından takip ettiği bu olaya ilişkin  “İbrahim Tatlıses bu sefer kendisinden 49 yaş küçük 21 yaşındaki Berka Gül isminde bir kızla aşk yaşıyor ve onunla evlenmeyi düşünüyor." açıklamasıyla bir giriş yaptı.

Evleneceker mi?

İbrahim Tatlıses'in 21 yaşındaki genç sevgilisiyle evlenip evlenmeyeceği merak edildi. Bu gelişme ışığında Onur Akay "Hatta İbrahim Bey’in geçtiğimiz ay Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında, arabasında yeni sevgilisi de vardı. Tatlıses'i kurtarma operasyonunda çarşaf gerilerek ne saklandığı da merak konusu olmuştu"  açıklamasını yaptı.

Yazar: Haberci
<