Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hande Erçel'in Eniştesi ve Aylin Mavi'nin Babasından İsyan Dolu Paylaşım!

Hande Erçel'in yeğeni ve Gamze Erçel'in kızı olan Aylin Mavi'nin kansere yakalanması çok üzmüştü. Baba Caner Yıldırım'dan tepki dolu açıklama geldi. Güncel gelişmeler ışığında neler yaşanacağını sizlerle paylaşacağız. İşte son durum ve çok daha fazlası haberimizde...

hande erçel

Hande Erçel'in yeğeni 2,5 yaşındaki Aylin Mavi'nin kansere yakalandığı açıklanmıştı. Bu gelişme sonrasında kendisiyle ilgili çeşitli ifadelere yer verildi. Öyle ki güncel gelişmeler ışığında çeşitli ifadeler yanıt bulacak. Son zamanlarda Aylin Mavi ile ilgili çok fazla video yapılıyor. Genel olarak hüzün içeren bu videolar artık tepki çekmeye başladı.

Babası Rahatsız Oldu!

Aylin Mavi'nin babası Caner Yıldırım, yapılan paylaşımlardan rahatsız olduğunu belirten bir açıklama yaptı. Öte yandan mahkemeye gideceğini de söyledi. Bu tarz paylaşımların doğru olmadığını vurguladı. Sosyal medyadan yaptığı paylaşımda  "Bir daha ailemize ait video ve görselleri kullanarak hassas bir konu olan sağlık durumu üzerinden dramatik cümle, müzik ve editlerle kamuoyunun dikkatini çekecek videolar ve görseller ile takipçi kazanmak adına paylaşım yapan magazin sayfaları hakkında suç duyurusunda bulunacağım"  sözlerini kullandı.

Hande Erçel Çok Üzülmüştü

Öte yandan Hande Erçel'in yeğeni ve aynı zamanda Gamze Erçel'in kızı olan Aylin Mavi, sağlık sorunu ile gündeme geldikten sonra pek çok kişi üzülmüştü.

Yazar: Haberci
<