Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Hafsanur Sancaktutan Photoshop Mağduru Oldu! Görenler Gülme Krizine Girdi!

Hafsanur Sancaktutan, bu sefer Dünyayla Benim Aramda veya Darmaduman dizileriyle değil paylaştığı fotoğraf ile gündeme geldi. Çünkü fotoğrafta öyle bir detay vardı ki gördüğünüzde şok olacaksınız. Güncel bilgilerle beraber çeşitli detaylara yer verilecek.

haftsanur

Hafsanur Sancaktutan, Dünyayla Benim Aramda dizisi ile gündemdeki yerini koruyor. Güzel oyuncu, çekmiş olduğu cesur sahnelerle birlikte adından söz ettirdi. Güncel gelişmelerle beraber kendisi hakkında çeşitli detaylara yer veriliyor. Son zamanlarda ünlü isimle ilgili bilinmeyenler de yanıt buldu. Öyle ki son paylaştığı fotoğraf büyük ses getirecek.

Fotoğrafta Bir Bacağını Küçültmüş!

Hafsanur Sancaktutan, gece saatlerinde paylaştığı fotoğrafta bir bacağını küçülttüğü ortaya çıktı. Bu gelişme ile birlikte herkes şok oldu. Hayranları ise onun fotoshopun ayarını kaçırdığını belirtti. Dolayısıyla bu gelişme ile birlikte çeşitli detaylara da yer verildi. Peki ya ünlü isim hakkında neler düşünülüyor?

hafsanur-sancakutan.jpg

Darmaduman Dizisine Katıldı

Öte yandan şu sıralar bir televizyon kanalında yayınlanması için hazırlanan Darmaduman dizisi için çalışıyor. Kendisiyle birlikte pek çok ünlü isim ona eşlik edecek. Mert Yazıcıoğlu, Aytaç Şaşmaz ve Aslıhan Malbora'nın da onunla birlikte oynayacağını belirtelim. Dolayısıyla ünlü oyuncu önemli bir yapım ile izleyici karşısına çıkacak.

Yazar: Haberci
<