Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Güzel Oyuncu Hande Erçel Dünyada ilk 2'ye girdi

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından herhangi bir projede yer almayan yetenekli oyuncu Hande Erçel dünyada çok iyi bir başarıya imza atarak gündeme geldi. Alınan bilgiler neticesinde yetenekli oyuncu Hande Erçel 2021 yılının 28 ila 30 yaş arası en çekici kadınları listesinde yer aldı. İşte haberin detayları...

Hande Erçel Sitare Akbaş Tartışması Sosyal Medyaya Taşındı!

Sen Çal Kapımı dizisinin ardından başka bir projede yer almayan genç oyuncu Hande Erçel dünya ikincisi oldu. 2021 yılının 28 ila 30 yaş arası en çekici kadınları listesinde yer alan Hande Erçel dünya ikincisi olarak gündeme geldi. Hande Erçel hayranları ise yetenekli oyuncunun bunu hak ettiğine dair yorumlar paylaştı.

Hande Erçel, rakiplerini solladı

Türkiye'nin en gözde oyuncuları arasında yer alan Hande Erçel'in şöhreti Türkiye dışında birçok ülkede de anılıyor. Alınan bilgiler neticesinde 2021 yılının 28 ila 30 yaş arası en çekici kadınlar listesinde Hande Erçel de bulunuyor. Birçok starın adını yazdırdı bu listede Hande Erçel’in ikinci sırada olması ise dikkatlerden kaçmadı. Yeteneği dışında güzelliği ile de ön plana çıkan Hande Erçel’in neredeyse her gün magazin gündemine gelmesi de hayranlarını sevindiriyor. En son Sen Çal Kapımı dizisinde başrol alan Hande Erçel, Eda karakterine hayat vererek kariyer merdivenlerini bir halde tırmandı. Rol aldığı projeler de çok iyi çıkış yakalayan Hande Erçel ününe ün katmaya devam ediyor. Yıllar içerisinde yaşadığı değişim ile de gündeme gelen Hande Erçel güzelliğine güzellik katarak yoluna devam ediyor. Rol aldığı her projede yeteneğini daha da ön plana çıkaran Hande Erçel’in şöhreti Türkiye sınırlarını aştı. Alınan bilgiler neticesinde güzel oyuncu Hande Erçel, yurt dışında da birçok hayranı tarafından destekleniyor.

Özel hayatı dışında aşk hayatıyla da anılan Hande Erçel Kerem Bursin ile sık sık gündemde oluyor. Magazin gündemi dışında sosyal medyada da en çok ilgi gören isimlerin başında yer alan Hande Erçel sevgilisi Kerem Bursin ile de çok yakıştırıyor. Sen Çal Kapımı dizi setinde tanışarak aşk yaşayan ikili ilk etapta aşklarını gizli yaşasa da Maldivler tatilinin dönüşünde el ele yakalanmaları bu iddiaları doğruladı. Daha sonra Kerem Bursin ile aşk yaşadığını itiraf eden güzel oyuncu Hande Erçel ilişkilerinin çok iyi gittiğini enerjilerinin tuttuğunu dile getirmişti. Instagram'da 25 milyon takipçisi bulunan Hande Erçel dünya starları ile kıyasıya bir rekabete girdi.bAlınan bilgiler neticesinde yetenek ve oyuncunun Bu listede ikinci sırada olması hayranlarını da bir hayli sevindirdi. Hande Erçel hayranları yetenekli oyuncunun bunu hak ettiğini dile getirdi.

Yazar: Admin
<