Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Ferdi Tayfur'un Torunları Son Halini Paylaştı! Yıllar Ferdi Tayfur'a Hiç Acımamış!

Ferdi Tayfur ile ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası ortaya çıkacak. Öyle ki ünlü sanatçı yıllar sonra ortaya çıktı. Sosyal medya hesabından paylaştığı fotoğraf ile adından söz ettirdi. Şu sıralar kendisinin neden ekranlardan uzak durduğu soruluyordu.

ferdi tayfur son hali

Ferdi Tayfur, yıllardır ekranlara çıkmıyor. Ünlü sanatçının vakti zamanında çıkardığı parçalar hala dinlenmekte. Kendisinin arabesk müzik dünyasına adını altın harflerle yazdırdığını biliyoruz. Peki kendisiyle ilgili başka hangi ifadelere yer verilmekte? Güncel detaylarla beraber bilinmeyenlere yer vereceğiz. Öte yandan Ferdi Tayfur'un son paylaştığı fotoğraf çok konuşulacak.

ferdi-tayfur.jpg

YÜZ FELCİ OLMUŞTU!

Ferdi Tayfur kendisine koyulan yüz felci tanısından sonra ekranlarla olan bağlantısını iyice kopardı. Sonrasında ise ünlü sanatçıya ilişkin çeşitli ifadelere yer verildi. Şu sıralar ekranlardan uzak sakin bir hayat yaşamakta olan sanatçıyla ilgili bilinmeyenler de yanıt buluyor.

ferdi-tayfur-torunu.jpg

TORUNUYLA FOTOĞRAF PAYLAŞTI!

Ünlü sanatçı, torunuyla sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı fotoğraf ile adından söz ettirdi. Bu gelişme neticesinde merak edilenler de tek tek yanıt buldu. Dolayısıyla ünlü isme dair bazı bilgilere de yer verildi. Bu bağlamda bizleri başka nelerin bekleyeceği yanıt bulacak gibi gözüküyor.

Yazar: Haberci
<