Euro 38,04 %0,10
Dolar 34,09 %0,24
Sterlin 45,45 %0,48
Altın 2.874 %1,61

Fahriye Evcen Yaptıklarıyla Gündeme Oturdu! Fahriye Evcen Hayranları Şaşkınlık Geçirdi!

TRT 1 Alparslan Büyük Selçuklu dizisi başrol oyuncularından Fahriye Evcen, yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Güzelliği ile dikkatlerine üzerine çeken ünlü isim, deri pantolonuyla moda ikonu oldu. Peki oyuncu hakkında nasıl yorumlar yapıldı? Onu bir kez görenler bir daha görmek istedi.

Fahriye Evcen

fahrAlparslan Büyük Selçuklu dizisi ile ara verdiği oyunculuğa dönen Fahriye Evcen, başarılı oyunculuğuyla dikkat çekiyor. Zaman zaman sosyal medyanın dalga konusu haline gelen bazı sahneleri de bulunmakta. Özellikle de uluma sahnesi çok eleştirilmişti. TRT 1 dizisindeki bu sahne hakkında pek çok yorumun yapılmasına neden oldu. Şimdi ise sosyal medya üzerinde paylaştığı fotoğrafla gündeme geliyor. Güzelliği ve çekiciliği ile dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Giymiş olduğu deri kıyafeti de üzerine çok yakıştı.

Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Güzel oyuncunun adeta beğeni yağmuruna tutulduğunu söylemeliyiz. Deri pantolonu ile güzel bir uyum yakaladığı görüldü. Bu sayede hem dizi hem de sosyal medya aracılığıyla popülerliğine popülerlik katıyor. Eşi de kendisi gibi tarihin anlatıldığı bir dizide oynadığından ortak noktaları oldukça fazla. Burak Özçivit ATV dizisi Kuruluş Osman'da rol alıyor. Fahriye Evcen ise TRT 1 dizisi Alparslan Büyük Selçuklu'da oynamakta.

Kıyafeti Çok Sevildi

Ünlü oyuncunun kıyafetiyle ne kadar çekici olduğu bir kez daha ortaya çıktı. Yorum yapan kullanıcılar ise onun güzelliğine dikkat çekmek istedi. Hayran kitlesini her geçen gün artıran Fahriye Evcen'in, dizide Akça Hatun ve Maria karakterlerine hayat verdiği biliniyor.

Yazar: Haberci
<